2777
2789
عنوان

این چیه بچه ها 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 109 پست
نترس عزیزم با توک کاری ندارن فقط دقت کن بگرد خونتو ببین جایی نمیبینی نشونه ای چیزی  بید اگ باش ...

باورت میشه دارم سکته میکنم 🫤

الان یکم گشتم چیزی نبود

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
ببین الان نترسی ولی یه دستکش دستت کن و لبه تشک تختت رو بگیر بالا اگر باشه همونجا که میخوابی کلونیشو ...

حالا خوبه مامانت خودش داد ببرن، مامان من به زور و بدبختی ازش گرفتیم انداختیم دور شر کرده بود🤦🏻‍♀️😂😂😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان نترسی ولی یه دستکش دستت کن و لبه تشک تختت رو بگیر بالا اگر باشه همونجا که میخوابی کلونیشو ...

ااره همه رو نگاه کردم با دستکش ولی چیزی نبود 

وای یعنی این قدر زیاد بودن😰🥶

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
فقط و فقط قرص برنج چاره کار هست

باشه عزیزم ممنون 😰

باورت میشه دارم سکته میکنم 🫤 الان یکم گشتم چیزی نبود

خدانکنه 

درکت مبکنم 

من شبی ک یه دونه موریانه وسط فرشم دیدم تا صبح سکته زدم تا صبح گریه کردم ابنقدر راجبش خوندمو از بقیه اطلاعات گرفتم ک فهمیدم موریانه فرش فقط داخل فرشه

خدانکنه  درکت مبکنم  من شبی ک یه دونه موریانه وسط فرشم دیدم تا صبح سکته زدم تا صبح گریه ...

من اینقدر هم تمیز میکنم خونه رو فکر کنم ربطی به تمیزی و کثیفی نداره 

خیلی بده اینجور چیزا🥴😰

خواهش میکنم گل جان انشاالله هرچی هست بره گم شه راحت بشین

قربونت برم عزیزم 

من اینقدر هم تمیز میکنم خونه رو فکر کنم ربطی به تمیزی و کثیفی نداره  خیلی بده اینجور چیزا🥴😰

ساس من شنیدم بهاطر رطوبتو کثیفیه 

حالا به سری حشره ها از زیر زمینو بیرون میان گاهی هم مهمونی کسی با وسایلش

ساس من شنیدم بهاطر رطوبتو کثیفیه  حالا به سری حشره ها از زیر زمینو بیرون میان گاهی هم مهمونی ک ...

واییی چقدر خوفناک🥴😰

😂😂😂😂 اره خودتو بسپار بخدا

😂😂🤕