khalaban مدیر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 عنوان این چیه بچه ها 😰 | مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 109 پست اینو روی بالشتم پیدا کردم 🥶 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی 1403/02/06 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 نترس عزیزم با توک کاری ندارن فقط دقت کن بگرد خونتو ببین جایی نمیبینی نشونه ای چیزی بید اگ باش ... باورت میشه دارم سکته میکنم 🫤الان یکم گشتم چیزی نبود من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5815 ببین الان نترسی ولی یه دستکش دستت کن و لبه تشک تختت رو بگیر بالا اگر باشه همونجا که میخوابی کلونیشو ... حالا خوبه مامانت خودش داد ببرن، مامان من به زور و بدبختی ازش گرفتیم انداختیم دور شر کرده بود🤦🏻♀️😂😂😂 با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 ببین الان نترسی ولی یه دستکش دستت کن و لبه تشک تختت رو بگیر بالا اگر باشه همونجا که میخوابی کلونیشو ... ااره همه رو نگاه کردم با دستکش ولی چیزی نبود وای یعنی این قدر زیاد بودن😰🥶 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 فقط و فقط قرص برنج چاره کار هست باشه عزیزم ممنون 😰 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7078 ااره همه رو نگاه کردم با دستکش ولی چیزی نبود وای یعنی این قدر زیاد بودن😰🥶 وای خدارو شکر پس شاید ساس نباشه
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 16601 باورت میشه دارم سکته میکنم 🫤 الان یکم گشتم چیزی نبود خدانکنه درکت مبکنم من شبی ک یه دونه موریانه وسط فرشم دیدم تا صبح سکته زدم تا صبح گریه کردم ابنقدر راجبش خوندمو از بقیه اطلاعات گرفتم ک فهمیدم موریانه فرش فقط داخل فرشه
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7078 [QUOTE=336747522]حالا خوبه مامانت خودش داد ببرن، مامان من به زور و بدبختی ازش گرفتیم انداختیم دور شر کرده بود🤦🏻♀️ ...[/QUOTEوای 🤦🏼♀️
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7078 باشه عزیزم ممنون 😰 خواهش میکنم گل جانانشاالله هرچی هست بره گم شه راحت بشین
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 خدانکنه درکت مبکنم من شبی ک یه دونه موریانه وسط فرشم دیدم تا صبح سکته زدم تا صبح گریه ... من اینقدر هم تمیز میکنم خونه رو فکر کنم ربطی به تمیزی و کثیفی نداره خیلی بده اینجور چیزا🥴😰 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 خواهش میکنم گل جان انشاالله هرچی هست بره گم شه راحت بشین قربونت برم عزیزم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 16601 من اینقدر هم تمیز میکنم خونه رو فکر کنم ربطی به تمیزی و کثیفی نداره خیلی بده اینجور چیزا🥴😰 ساس من شنیدم بهاطر رطوبتو کثیفیه حالا به سری حشره ها از زیر زمینو بیرون میان گاهی هم مهمونی کسی با وسایلش
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 ساس من شنیدم بهاطر رطوبتو کثیفیه حالا به سری حشره ها از زیر زمینو بیرون میان گاهی هم مهمونی ک ... واییی چقدر خوفناک🥴😰 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 😂😂😂😂 اره خودتو بسپار بخدا 😂😂🤕 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی