ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای اسی خدا کمکت کنه ساس نباشهذخونه ما ساس داشت، کل پشتی ها، زیر تلویزیون، جالباسی و..... خیلی هارو انداختیم دور نو گرفتیم تا یکم کمتر شدن میشه گفت بیشتر از پنج باز فرشامونو دادیم بیرون شستن، تو یه روز کلیییی تخم میزارن حتی یدونع هم باشه برا هفت پشت بسه، انقددد سم خریدیم، خمیر خریدیم ک نگوووو
اگه خونه تون ترک دیوار داره حتماااا رنگش کنید ترکاش از بین بره
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
واییی پس بدبخت شدم همین شکلی بود مال شما هم یانه؟ زلزله که اومد دیوار اتاق ترک برداشت ...
نه مال ما اینحوری بود ینی ریز و درشت شونو میشناسم، اگه خون داده بیرون و رو بدنت اگه حساسیت داشته باشی لَپَر میزنه، اره تو ترکو نگاه کن ببین تخم و ساس نیست، ما خونه مون ترک زیاد داشت اونو ک رنگ کردیم خیلی کمتر شدن
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....