2777
2789
عنوان

این چیه بچه ها 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 109 پست
آره ولی جای نیششون خطی هست 

یعنی دونه ای نیست؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه مو داره بدنش  یه پتو رو تختم هست حالت پشمی داره

اگ اون پتو پشمیه قطعا بیده 

موریانه ک نیس من خیلی راجبه موریانه خوندم بدنشون مو نداره این شکلی هم نیستن خودت بزن گوگل 

ولی بید همین شکلی هست و بدنی ک مو داره 

من یه بار فرشام بید زد خیلی راجبش سرچ کردم شبیه هموناس 

من جات باشم اون پتو رو میندازم دور 

اگر وقتی کشتی خون داد و بوی بد ساس هست

بوش رو دقت نکردم ولی خون زیاد داد

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
اگ اون پتو پشمیه قطعا بیده  موریانه ک نیس من خیلی راجبه موریانه خوندم بدنشون مو نداره این شکلی ...

اره منم میندازمش بره اصلا جرات نمیکنم سمت اتاق برم خیلی میترسم😰

وای اسی خدا کمکت کنه ساس نباشهذخونه ما ساس داشت، کل پشتی ها، زیر تلویزیون، جالباسی و..... خیلی هارو انداختیم دور نو گرفتیم تا یکم کمتر شدن میشه گفت بیشتر از پنج باز فرشامونو دادیم بیرون شستن، تو یه روز کلیییی تخم میزارن حتی یدونع هم باشه برا هفت پشت بسه، انقددد سم خریدیم، خمیر خریدیم ک نگوووو

اگه خونه تون ترک دیوار داره حتماااا رنگش کنید ترکاش از بین بره

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بخدا دیگه داشتیم دیوانه میشدیم  فقط بابامو چون گوشتش تلخ هست نمیکندن بقیمون رو میکندن

اخی عزیزم 😰دعا کن منم از شرشون راحت بشم

وای اسی خدا کمکت کنه ساس نباشهذخونه ما ساس داشت، کل پشتی ها، زیر تلویزیون، جالباسی و..... خیلی هارو ...

واییی پس بدبخت شدم 

همین شکلی بود مال شما هم یانه؟ 

زلزله که اومد دیوار اتاق ترک برداشت پس ماهم باید رنگ کنیم

اره منم میندازمش بره اصلا جرات نمیکنم سمت اتاق برم خیلی میترسم😰

نترس عزیزم با توک کاری ندارن فقط دقت کن بگرد خونتو ببین جایی نمیبینی نشونه ای چیزی 

بید اگ باشه فقط ب لباسای پشمی و فرش میزنه و ب بقیه وسایلت کاری نداره 

واییی پس بدبخت شدم  همین شکلی بود مال شما هم یانه؟  زلزله که اومد دیوار اتاق ترک برداشت ...

ساس از رطوبت طولانی یا کثیفی میاد الکی ک نمیاد نترس شما میگی تازه عروسی 

واییی پس بدبخت شدم  همین شکلی بود مال شما هم یانه؟  زلزله که اومد دیوار اتاق ترک برداشت ...

نه مال ما اینحوری بود ینی ریز و درشت شونو میشناسم، اگه خون داده بیرون و رو بدنت اگه حساسیت داشته باشی لَپَر میزنه، اره تو ترکو نگاه کن ببین تخم و ساس نیست، ما خونه مون ترک زیاد داشت اونو ک رنگ کردیم خیلی کمتر شدن

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بوش رو دقت نکردم ولی خون زیاد داد

ببین الان نترسی

ولی یه دستکش دستت کن و لبه تشک تختت رو بگیر بالا اگر باشه همونجا که میخوابی کلونیشون رو میبینی

قسمت های فرش زیر گنجه و مبل ها

حتی داخل مبل و پشتی هم خونه میکنن

مامان من همه مبل و پشتی هارو داد بردن آتیش بزنن