2777
2789
عنوان

حالتون بده ؟ اگه بده چرا ؟!

625 بازدید | 82 پست

سلام 

خوبین؟! 

اگه حالتون بده بگین لطفا ...

اینطوری هم خالی میشین 

هم این که شاید بشه کمک کرد 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا عالی ام

خب خداروشکر عزیزم ...

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

میگرنم عود کرده 

وای خیلی دردای وحشتناکی داره 

درک میکنم واقعا 

انشالله که بهتر بشه

یه ادم بیمار هست که دوست مشترک من و پارتنرم محسوب میشه و هرسری بی دلیل راجبش میاد هی یچیزی میگه که من و مثلا ناراحت کنه دیروزم بعد چندوقت دوباره پیداش شد دوباره چرت و پرت گفت

دیروز حالم بد بود ولی الان بهترم

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

بازم خودم موندم و خودم تنهای تنها این دنیا و ادماش وفا ندارن

زندگی همینه عزیزم 

ما تنها میایم و تنهام میریم 

باید یاد بگیریم تنها بودنو و ازش نترسیم

سعی کن خلوت کنی با خودت تا بهتر شی 

یه ادم بیمار هست که دوست مشترک من و پارتنرم محسوب میشه و هرسری بی دلیل راجبش میاد هی یچیزی میگه که م ...

با شوهرم دعوام شده 😂☹️هعی از دست این مردا

بہ‌ كوتاهۍ‌ آن لحظه شادۍ‌ كه گذشت غصه هم مۍ‌گذرد^^💪🏻🌱' ›