2777
2789
عنوان

حالتون بده ؟ اگه بده چرا ؟!

625 بازدید | 82 پست

سلام 

خوبین؟! 

اگه حالتون بده بگین لطفا ...

اینطوری هم خالی میشین 

هم این که شاید بشه کمک کرد 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من والا عالی ام

خب خداروشکر عزیزم ...

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

میگرنم عود کرده 

وای خیلی دردای وحشتناکی داره 

درک میکنم واقعا 

انشالله که بهتر بشه

یه ادم بیمار هست که دوست مشترک من و پارتنرم محسوب میشه و هرسری بی دلیل راجبش میاد هی یچیزی میگه که من و مثلا ناراحت کنه دیروزم بعد چندوقت دوباره پیداش شد دوباره چرت و پرت گفت

دیروز حالم بد بود ولی الان بهترم

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

بازم خودم موندم و خودم تنهای تنها این دنیا و ادماش وفا ندارن

زندگی همینه عزیزم 

ما تنها میایم و تنهام میریم 

باید یاد بگیریم تنها بودنو و ازش نترسیم

سعی کن خلوت کنی با خودت تا بهتر شی 

یه ادم بیمار هست که دوست مشترک من و پارتنرم محسوب میشه و هرسری بی دلیل راجبش میاد هی یچیزی میگه که م ...

با شوهرم دعوام شده 😂☹️هعی از دست این مردا

بہ‌ كوتاهۍ‌ آن لحظه شادۍ‌ كه گذشت غصه هم مۍ‌گذرد^^💪🏻🌱' ›