2777
2789
عنوان

حالتون بده ؟ اگه بده چرا ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 82 پست
اره از دست بابام جونمون به لبمون رسیده

آخی عزیزم ...

درک میکنم 

بعضی غم ها انگار هیچ وقت نمیخوان رخت ببنندن از زندگی ما 

امیدوارم کم کم درست شه 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

یه نفر رو دوست داشتم چند سال عمرمو روش گذاشتم خیلی براش بدبختی کشیدم ولی دریغ از یه کلمه که هی بگه ن ...

الهی منم حالم خوب نیست دقیقا مثل توام داغونم الان هم می‌خوام برم سرکار اصلا دوست دارم بمیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی  کنکور

انشالله خوب بدیش عزیزم ...

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

دلم گرفته حوصله هیچکاری ندارم

عزیزم تنها نیستی ...همه ی آدما همینن 

گاها انگار بی دلیل حس هیچ کاری نیست 

سعی کن با خودت خلوت کنی ...

یه ادم بیمار هست که دوست مشترک من و پارتنرم محسوب میشه و هرسری بی دلیل راجبش میاد هی یچیزی میگه که م ...

خب خداروشکر که حالت بهتره عزیزم 

سعی کن اهمیت ندی خیلی خب؟!

اره..بخاطر این طرح جدید سایت نگرانم..تاپیک اخرمو نگا

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خیلی ناراحتم اعتیاد شوهرم

عزیزمم ...امیدوارم درست شه همه چی به مرور 

میدونم سخته ها واقعا ...ولی توکل به خدا یادتون نره عزیزم

حتما برات دعا میکنم

خب خداروشکر که حالت بهتره عزیزم  سعی کن اهمیت ندی خیلی خب؟!

باشه عزیزم بهترین کارم همینه چون هرسری واکنش تند نشون میدم انگار بیشتر به مراد دلش میرسه واسه همین اینسری ذره ای اهمیت ندادم البته فقط به ظاهر..

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

چطوری منم حالم خوب کنم 

کتاب شکرگزاری راندا برن رو بخون...من کتاب زیاد میخونم از هر مشکل و بدبختی یک چالش برای خودم درست میکنم مثلاً تو اوج بی پولی میگم خب این چالش میخواد نشون بده من چقدر عرضه پول درآوردن دارم یا مثلاً یکی ناراحتم کنه میگم این قضیه میخواد نشون بده من چقدر بی زبونم

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار