هلیا۲۶ مدیر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 792 عنوان چرا بعضی پدرا اجازه اومدن خواستگار نمیدن؟😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 78 پست کلی از موقعیت هامو از دست دادم به خاطر مخالفتای بیخودیش. دلم نمیخواد رومون توی روم هم باز بشه و ناراحتی پیش بیاد.ولی خیلی دلم گرفته که با اینکاراش حق زندگی رو ازم میگیره😔💔 چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙 1403/02/03 | 01:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الما۶۲ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 12183 همیشه فک میکردم فقط من این مشکل داشتم منم باشماهمدردم😥😥😥 ماهایی که اینهمه غصه تو دلامونه افسرده ایماینا همه ریشه توی خانواده دارهبرای یک دختر خیلی مهمه پدرش خوب باشه رابطه خوبی با باباش داشته باشه
عشقم0پسرم عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 2581 فکر رفع نیاز و به گناه افتادنش به خاطر خودخواهی خودتون هم باشید😊✋ من خودخواه نیستم .آدم تافکرچیزی رونکنه نیازی نداره
هلیا۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 792 من خودخواه نیستم .آدم تافکرچیزی رونکنه نیازی نداره اصلا نیاز نیست حتما فکر کنه تا احساس نیاز کنه. به سن بلوغ برسه شعله نیاز جنسی تو وجودش روشن میشه و تو سنین جوونی به اوجش میرسه چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
عشقم0پسرم عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 2581 اصلا نیاز نیست حتما فکر کنه تا احساس نیاز کنه. به سن بلوغ برسه شعله نیاز جنسی تو وجودش روشن میشه و ت ... مگه قراره هرکی به بلوغ برسه ازدواج کنه اون یه مرحله ای داره زودمیگذره برای ازدواج بایدحداقل ۲۵ داشته باشه واستقلال مالی هم بایدداشت.تواین دوره زمونه ازدواج به دردنمیخوره