به نظر من مصرف عسل رو محدود کنید خصوصا عسلی که از گیاه آویشن باشه چون عسل مدلهای مختلفی داره
دکترای امروزی سواد تغذیه ندارن خیلی جاها گمراه میکنند یا بی اهمیت جلوه میدن مواردی که باعث سقط میشه
مثلا بارداری اول من به دلیل مصرف زیاد پونه توو دو روز اتفاق افتاد، هوس دوغ شور با پونه زیاد کردم و توو هفته پنجم بارداری با ناهار و شام دو سه لیوان دوغ با پونه زیاد میخوردم که شوهرم میگفت این دوغ همش علفه😂 ولی من میگفتم خوشمزه است دوست دارم. به دکترا که میگفتم سقط بر اثر پونه براشون عجیب بود حتی خیلی مامانا قدیمی هم نمیدونن ولی سرچ کنید توو اینترنت و تووی طب سنتی تحقیق کنید پونه سم قوی به نام پولگان داره که به شدت سقط آوره مثل زعفران مثل زرشک مثل جعفری و آویشن و کنجد ............که سقط آورن. پس هر چی میخورین راجعش تحقیق کنید توی طب سنتی