2777
2789
عنوان

کی گفته که کنکور...🥀

372 بازدید | 35 پست

کی گفته که کنکور آدمو قوی میکنه؟

+کنکور آدمو بی حس میکنه ؛

+کنکور ذوق آدمو کور میکنه ؛

+ کنکور آدمو پیر میکنه:)))

آره یا نه؟🙂🤝

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بخون بره سختش نکن

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم وزشت وچاق داغون میکنه من دیگه نمیتونم خودنو توایینه ببینم

منم💔🙂

به نظرم این بیشتر برای افرادیه که میخوان درس بخونن ولی به هر دلیلی (بی حوصلن حال ندارن خستن بیمار شدن یا ...) درس نمیخونن

همش به فکر درسن و حالشون بده

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

عزیزم از حرفم ناراحت نشی من تجربه خودم گفتم

وقتی اثنمیخوندم انقدر حالم بد بود همش استرس داشتم عقب افتادم

وقتی خوب میخوندم شبش با تمام خستگی حالم خیلی خوب بود

خوشحال بودم که همه ی خودمو گذاشتم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
پوست صورتم ویران همه لک به فنا رفتم من چندساله پشتم ۲۵کیلواضافه کردم

من فقط جنسم دختره روحم داغون شده 

منم پشتم💔🙂

رو من ک هیچ تاثیری نداشت 

ب نظرم کنکور فقط ی ازمونه و اینکه کدوم دانشگاه درس بخونی اصلا مهم نیست تهش ی مدرک میدن بهت اگرم خیلی خوش شانس باشی بتونی با اون مدرک کار پیدا کنی 

خیلیا رو دیدم افسردگی گرفتن ب خاطر همین کنکور 

باور کنین زندگی ادامه داره 

همه زندگی کنکور نیس:) 

بچه های کنکوری اگه اینو میخونین ب خودتون باور داشته باشین استرسم نکشید فقط هول میشید سر جلسه انشاالله همتون موفق بشید

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍