2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ حقیقتو بخاهی آره  همه تنهان      ولی اگ انکار بخاهی  همه ی جوری خودشونو مشغول میکنن  از تنهایی دربیان      ولی درکل ب نظرم  با این اوضاع اقتصادو روحی   همه تنهان   جوان ها بیشتر از مسن ترها در عذابن     هرجومرجم ک از حد گذشته         مردم منتظرن اسراییل حمله کنه    نمیدونم خسته ان  یا بیزار          

نه

ولی خستم از این وضعیت

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اگ حقیقتو بخاهی آره  همه تنهان      ولی اگ انکار بخاهی  همه ی جوری خودشونو ...

طبیعیه با حرفات اشکم در اومد ؟ 

باور کن به عنوان ی دختری که ۲۱ سالشه خیلی روح و روانم خرابه با اینکه خودمو از بیرون شاد نشون میدم 

مخصوصا جدیدا به همسرم 

درسته حالم کنارش خیلی خوبه اما مشکل از خودمه

خیییلی با خانواده ک نمیشه درد دل کرد ...نه دوستی نه شریک عاطفی هیچییی  بعضی موقع ها از شدت تنه ...

واسه من هم خانواده هست هم دوست هم شریک عاطفی 

ولی بعضی حرفا و دردِ دلا رو نمیشه به اینا گفت چون میدونم که درک نمیکنن

و این خیلی بده 

خودم همیشه حس میکردم اگ کسی ک دوسش دارم کنارم باشه دیگه تنها نیستم تا اینک ازدواج کردم خیلیم خوبیم باهم اما گاهی ی رفتار ریز میبینم ک ناراحتم میکنه ب این میرسم ک هنوزم تنهام چون از چیزی ک دلگیرت کرده گاهی پیش اونی ک راحتی باهاش بازم نمیتونی درد و دل کنی....در نتیجه وقتی دلم بگیره نماز میخونم با خدا حرف میزنم...الحق ک هیچی تنهاییمو پر نکرد جز خدا

اصلا گاهی با یکی خیلی خوب ارتباط برقرار میکنی ک خدا رو کلا یادت میره اون آدم میشه همه امیدت یهو همون ناراحتت میکنه بنظرم این پس گرنیه ک خدا زده بهت ک بگه آهای تو حواست نیس من خداتم ک دل ب اینو اون میبندی