2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به مدیر میگم که اولیا این کارو می‌کنند میگه مدرسه هم فقیره دیگه 

از مرجعت بپرس

بعضی گفتن هر مصرف عام المنفعه مثل کمک به مدرسه،بیمارستان،راهسازی مناطق محروم رو شامل میشه

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
یعنی برای سال تحصیلی مهر ۴۰۳ ثبت نام میکنه مدرسه 

تبت نام خودشو ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
شاید اصلا اعتقادی نداره. چرا تفتیش میکنی؟ حتی پیامبرم ظاهررو در نظر می گرفت در کل نباید عقاید کسیو ک ...

منظور اینه که اگه خود شخص نمیتونه مورد مصرف فطریه رو پیدا کنه،باید مرجع رو وکیل خودش قرار بده تا مورد مصرف رو معرفی کنه..

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
بچه اش رو که تواین ثبت نام پول کتاب هم شامل میشه

اگه ندارن اشکالی نداره ولی اگه دارن خدا گفته که به فقیر برسه نه که خرج خودش کنه

اصلا به روش نیار و دیگه تکرار نکن چون ممکنه وضعشون بد باشه و شرمنده بشه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بنابراحتیاط واجب باید به فقیر داد ولی اگه برا کمک به مدرسه باشه هم ایرادی ندارا

خواهشا وقتی علم چیزی را ندارید فتوا صادر نکنید. بهتره اسی از مرجع تقلیدش بپرسه. تازگیا مدرسه ها هم جز فقیرا شدن. 

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

خواهشا وقتی علم چیزی را ندارید فتوا صادر نکنید. بهتره اسی از مرجع تقلیدش بپرسه. تازگیا مدرسه ها هم ج ...

شما درست میگی ولی جواب همینه چون یکی از مصارف زکات کارهای فرهنگی واسلامیه