2777
2789

پول تبت نام یعنی چی ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مدیر میگم که اولیا این کارو می‌کنند میگه مدرسه هم فقیره دیگه 

فطریه باید به مستحق برسه یعنی اینقدر فقیر دورتون نیست که کلاه شرعی درست می کنید. پولی که مدرسه بعنوان کمک میخاد فطریه را میدی؟

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

به مدیر میگم که اولیا این کارو می‌کنند میگه مدرسه هم فقیره دیگه 

مدیر اینو گفته؟😳😳😳 واسه خودش فتوا داده.. اگر واقعا چنین کاری میکنه میتونین از اموزش پرورش پیگیری کنین

پارسا پسرمامان😍

معلومه که نمیشه دوستت دوتا خرج واجب که نمیشه ندی رو تو هم ادغام کرده زرنگی کرده 

البته اینم بگم چون حق الله هست اگر واقعا طرف نداره تو خرج خودش و مدرسه بچش مونده اصلا فطریه بهش تعلق نمیگیره که بخواد بده ولی اگر دارن که نمیشه

مدیر اینو گفته؟😳😳😳 واسه خودش فتوا داده.. اگر واقعا چنین کاری میکنه میتونین از اموزش پرورش پیگیری ...

مدیر نمیگه که فطریه هارو بدین مدرسه من گفتم اولیا این کارو میکنه اول تعجب کرد بعد گفت چه اشکالی داره مدرسه هم فقیره دیگه 

ولی این کفاره اس ها!

این مسائل اختلافی هس

بعضی میگن فقط باید به فقیر شیعه داد،،فقیر هم کسی هست که نمیتونه شکم خودش رو سیر کنه..

البته بیشتر فقها میگن هر نوع فقیری،خواه فقر اقتصادی،خواه فقر فرهنگی مثل کسی که پول ثبتنام فرزند مدرسه ای ش رو نداره،،شاملش میشه

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌