2777
2789
عنوان

چطوری قوی شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما رسیدی؟چطوری

کم و بیش! یه وقتایی هست به هر دری میزنی نمیشه. پس با خودت فکر میکنی حتما خدا برات نخواسته دیگه مگه زوره؟؟ چه کاری ازمون برمیاد اگه خدا برامون نخواد؟؟ پس باید به این جمله تکیه کنی"به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت، غصه هم میگذرد"

دنیای ما چیزهایی نیست که برامون اتفاق میفته، دنیای ما واکنشِ ما نسبت به اتفاقاته. تو هرجوری واکنش نشون بدی، دنیات همونجوری میگذره. من از نظر خودم روزهای سیاهی داشتم، روزهایی که دلم میخواست بمیرم اما به خاطر بچم بال بال میزدم که خوب باشم و زندگی کنم. الانم همون مشکلات هست، اما واکنشم تغییر کرده، باید صبر کنیم و ببینیم خدا کِی برای ما میخواد.

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

شما انجام دادی؟ یکم از تجربه خودت میگی؟ 

بله عزیزم

من خیلی تو زندگیم سختی هایی کشیدم که توش هیچ نقشی نداشتم، تو خیلی موقعیتای سخت بودم که حل نمیشد چندین سال، انواع و اقسام راه ها رو امتحان کرده بودم ولی وقتی تو راه بیداری معنوی آدم قدم میذاره انگار خدا با ویدیو ها، متن ها ، اتفاقات مختلفی که تو زندگی رخ میده درس هاشو به آدم یاد میده و باید گوش به زنگ باشی تا این درس ها رو یاد بگیری و تو غفلت نباشی، رفته رفته صبر و آرامش و اخلاقای خوب تو وجودت نهادینه میشه. و اتفاقای قشنگ هم میوفته 

البته من در حد یه قطره از این دریای بزرگ رو دیدم ولی خیلی درونم آرامش پیدا کردم و دیگه مثل قبلنا حرص نمیخورم چون میدونم همه اینا حکمتایی توش هست که بعد چند سال وقتی به قضیه نگاه میکنم متوجه میشم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بله عزیزم من خیلی تو زندگیم سختی هایی کشیدم که توش هیچ نقشی نداشتم، تو خیلی موقعیتای سخت بودم که حل ...

من آدم مذهبی بودم 

ولی از بس خدا خدا کردم

دیگه اعتقادم ضعیف شده

میگم بلاخره نمیشه که هیج چیز باب دل آدم نباس

مگه من پیامبر یا امامم

یه جورایی دلم شکسته 

امتحان هایی بیشتر از توانم پس دادم

من آدم مذهبی بودم  ولی از بس خدا خدا کردم دیگه اعتقادم ضعیف شده میگم بلاخره نمیشه که هیج چیز ...

منم یه زمانی خیلی مذهبی بودم 

ولی نشونه های خوبی نمی دیدم، پیشرفتی نه مادی نه معنوی تو زندگیم نمیومد

ولی از وقتی که این مسیر رو میرم خیلی بهترم، روحم آرامش واقعی رو پیدا کرد

زندگی مادیم هم شکر خدا داره بهتر میشه و گشایش ایجاد شده، مثل قبلنا حرص مال و زرق و برق ندارم ولی در کل از لحاظ مادی هم زندگیم پیشرفت داشته و زمینه های خوبی برام ایجاد شده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊