2777
2789

نمی‌ذارن جوری که میخوام زندگی کنم

۲۶ سالمه.یکبار تو عقد هم جدا شدم

خیلی ساده میگم مثلا من دوست دارم چیزای جدید بپزم آماده کنم حتی وسایل های اولیه رو خودم میخرم مامانم هزار جور تیکه بارم میکنه که آشپزخونه رو کثیف کردی وسایل هام رو خراب کردی و ....

پدرم هی میگه شوهر کن برو هر کاری میخوای بکن

چرا رفتی کجا رفتی چرا اومدی چرا اومدی

دیروز بعد  کار نیومدم خونه اعصابم خرد هست از دستشون رفتم نشستم کافه

مامانم زد زده کجایی

میگم بیرون دارم کارامو میکنم

هزار جور فحش داد

میگم بذارید مستقل شم نمیتونم با شما 

بابام میگه شوهر کن مستقل شو

بخدا جوونیم داره میره

اعصابم خرد نمیدونم چیکار کنم😭

ای بابا حق داریا ولی پدرمادرای ایرانی اکثرا همینن مگر روشنفکر باشن ک خیلی کم پیدا میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا حق داریا ولی پدرمادرای ایرانی اکثرا همینن مگر روشنفکر باشن ک خیلی کم پیدا میشه

خب تقصیر من چیه روح و روانم داره نابود میشه

یکی رو چهارسال دوست داشتم یکهو بهم خورد اونموقع بیشتر اذیت میکنن

اصلا آدم خونه نشستن نیستم

بر عکس مامان بابام

مثلا شب ساعت ۸ میخوام برم بیرون

خودمم ماشین دارم

مامانم کجا میری با کی میری میگم تنها میرم میگه وا تنها این وقت شب که چی بشه 

بابا مامان ملت همه بیرونن

نه والا من نمیدونم که کجاها میری الان الان دیگه وقت خونه نشستن هست

اسی چون اونا دونفرن و ی تیم هستن باهم نمیتونی اخرش خودت روانت نابود میشه چرا پولتو  و انرژیتو میزاری براشون  غذای جدید بپزی ولشون کن همون غذای همیشگیشونو بخورن وقتی لیاقت ندارن 

احساس میکنم خیلی ساده ایی 

یجا میری چیزی میخوری بهشون نگو چیزی میخری ببر تو اتاقت خودت بخور تعارف نکن بگن چرا خریدی

خب تقصیر من چیه روح و روانم داره نابود میشه یکی رو چهارسال دوست داشتم یکهو بهم خورد اونموقع بیشتر ا ...

خانواده منم همیننوهمش دعوا و کتک و فحش و تحقیر داشتیم تا دیگ جوابشون ندادم و هرچی گفتن سکوت کردم دیگ نا امید شدم ازشون الان حالم خیلی بهتره فکرمو درگیر میکنم ب بدیاشون فکر نکنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اصلا آدم خونه نشستن نیستم بر عکس مامان بابام مثلا شب ساعت ۸ میخوام برم بیرون خودمم ماشین دارم ما ...

مشکلت اینه میخوای تغییرشون بدی امید داری ب تغییرشون‌ولی متاسفانه هیچ وقت تغییر پیدا نمیکنن مغزشون از سنگ و اهنه حرفای ما فایده ای نداره دفعه دیگ اینطوری گفت بگو باشه خوش گذشت خدافظ وبرو واس خودت بچرخ بحث نکن 

هزار بار بحث کردی فایده ای داشت ن نداشت

همینن ک هستن

اسی چون اونا دونفرن و ی تیم هستن باهم نمیتونی اخرش خودت روانت نابود میشه چرا پولتو  و انرژیتو م ...

نه برای خودم بپزم برای اونا توبه کردم

اونم اذیت میکنن

دقیقا موضوع دیکه سر پول خرج کردن هست اینا خیلی خسیسن

تا یه چیزی میخرم میخورم متوجه میشن اذیت میکنن با نیس و کنایه هاشون

خانواده منم همیننوهمش دعوا و کتک و فحش و تحقیر داشتیم تا دیگ جوابشون ندادم و هرچی گفتن سکوت کردم دیگ ...

چطور سرت رو گرم میکنی؟

من کلا تو اتاقمم ولی باورت میشه وقتی می‌شنوم صدای پاشون داره به اتاقم نزدیک میشه تپش قلب میگیرم

چطور سرت رو گرم میکنی؟ من کلا تو اتاقمم ولی باورت میشه وقتی می‌شنوم صدای پاشون داره به اتاقم نزدیک ...

مثلا الان دارم واس ازمون زبان میخونم استرس اینو دارم باید ی کاریو انتخاب کنی ک‌کلا حواست پرت شه با فیلم دیدن و اینا پرت نمیشه

یکاری ک نتیجه داشته باشه مثلا ی مهارت جدید یچیزی ک مغزتو درگیر کنه