من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من مولوی تاحالا ندیدم مرکز شلوار لی داشته باشه یا من نمیدونم واقعا باشه، مولوی کلا مرکز پرده و پلاستیک و فرشه که البته پلاستیکیاشم بسیار گرونه یه پاساژ لباس و اینا داره که اغلب دمده هست ولی مرکز اصلیش بازار بزرگه کوچه اهنگران
به هرکی اونجا بگی میخوام اهنگران برم راهنمایی میکنه اصن تو نشان بزنی میاره
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
استارتر خوشبحالت انقد آرومی به فکر شلوار لی . من از دیشب تا الان از ترس جنگ نخوابیدم😥
نگران شما بی فایده س دوست عزیز
چون این چیزا دست ما نیست
اتفاقی بیوفته همه باهم هستیم و عین هم.
انشالله ک طوری نمیشه ب زندگیتون برسید
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اره ولی دست خودم نیست واقعا وحشت افتاده به جونم اسراییل رحم ندارن😔
تو جنگ هیچ کس رحم نداره بدبختی فقر تمام.
من ب این فکر میکنم ک تو این اوضاع چطور قسط و اجاره خونه رو بدیم