یه شب بدون استرس یه روز بی خیال یه خنده از ته دل یه گریه شوق
به تک تکمون بدهکاره این دنیا🖤⛓️
من معذرت میخوام که نمیشه بخندیم؛نمیشه زندگی کنیم؛نمیشه یه روز تا صبش شاد باشیم
من معذرت میخوام:)
خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-
معذرت خواهیت بدرد نمیخوره اونی ک معذرت خواهی باید بکنه کس دیگس امید وارم ی روز راحت شیم فقط
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
معذرت خواهیت بدرد نمیخوره اونی ک معذرت خواهی باید بمنه کس دیگس امید وارم ی روز راحت شیم فقط
کآش دگر کاشی نبود!:)
خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐