2777
2789
عنوان

به هممون بدهکاره!🖤🌱

135 بازدید | 6 پست

خدا به هممون زندگی بدهکاره...

یه شب بدون استرس یه روز بی خیال یه خنده از ته دل یه گریه شوق

به تک تکمون بدهکاره این دنیا🖤⛓️

من معذرت میخوام که نمیشه بخندیم؛نمیشه زندگی کنیم؛نمیشه یه روز تا صبش شاد باشیم

من معذرت میخوام:)

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

معذرت خواهیت بدرد نمیخوره اونی ک معذرت خواهی باید بکنه کس دیگس امید وارم ی روز راحت شیم فقط

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت خواهیت بدرد نمیخوره اونی ک معذرت خواهی باید بمنه کس دیگس امید وارم ی روز راحت شیم فقط

کآش دگر کاشی نبود!:)

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

کآش دگر کاشی نبود!:)

😞انقد خستم از این همه فشار ک 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
😞انقد خستم از این همه فشار ک 

حالا من یه ارزو دارم فقط؛کاش خدا بیدار شه

حالا من یه ارزو دارم فقط؛کاش خدا بیدار شه

بیدارع دارع میبینه و ارزوت برآوردع نیشع