2777
2789
عنوان

بیخوابی خیلی شدید

741 بازدید | 13 پست

دوستان تروخدا واسم دعا کنید ... دانشجوام تو شهر غریب ، موقع امتحانات میانترممه ، ترم اخر هم هستم ‌‌‌... استرس هیچی ندارم ، به هیچیم فکر نمیکنم ... اما اصلا خوابم نمیبره چند شبه ... بیخوابی شدید دارم ... بدنم داره میلرزه از کم خوابی ... شما رو به حضرت فاطمه قسمتون میدم برام دعا کنید خوابم ببره ... دارم به خودکشی فکر میکنم تا از این درد رها شم ... دعام کنید 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا مبکنم🤲🏼 اما تمرین تنفس انجام بده، یاسین بخون اگه ام خوابت نبرد فردا تو اولین فرصت برو دکتر پیش ...

مرسی ... من که هر چی خدا رو صدا میکنم ، اماما رو صدا میکنم ، خابم نمیبره ... شاید دعای شما در حق من گرفت😔

میدونی من -۲ساله بامشکله خواب شبونه دستو پنجه نرم میکنم البته برای من از استرسع بخوام داستان هرروز زندگیم رو بهت بگم خودش یه سریال میشه چند بار دکتر رفتم اما از قرص خواب وعادت بدنم بهش میترسم فقط ملاتونیین میخورم اما این اواخر اوضاع زندگیم خیلی بهم ریخته وپر تنش شده ودیگه قرصم جواب نمیده من از این ناراحتم که دارم از این بی خواب تمامه مرضیارو میگیرم از جمله ازبین رفتنه استخونام وموهام وپوستم دلم میخواست مغزم از استرس پاک میشد ومیخوابید😞

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
میدونی من -۲ساله بامشکله خواب شبونه دستو پنجه نرم میکنم البته برای من از استرسع بخوام داستان هرروز ز ...

وای چه خوب که اینجا کسایی هستن که درکم میکنن😔چه کار کنیم با این مشکل ؟ دلم میخاد واقعا بمیرم😔هر موقع بیخوابی میاد سراغم سیر میشم از زندگی😔

وای چه خوب که اینجا کسایی هستن که درکم میکنن😔چه کار کنیم با این مشکل ؟ دلم میخاد واقعا بمیرم😔هر مو ...

منم عزیزم خیلی دلم میخواد شب ساعت ۱۱بخوابم اما بیست ساله از سه چهاره صبح زودتر نمیخوابم یکمم که استرسم بیشتر میشه بدتر میشم تا ۶صبح میرسه واقعا کم اوردم منم با بچه کوچیک😭

هنوزم بیخوابی چند ساعت میخوابی باقرص وچه قرصی

ملاتونین ۵بگیر داخله فویله اگه اشتباه نکنم برند جالیتوپس 

اره عزیزم من فقط با قرص میخوابم 

نیم ساعت قبله خواب بخور اصلا عوارض نداره