2777
2789

اوناییکه تو عقد یا بعد عقد طلاق گرفتید ایا دلتون تنگ نمیشه برای اولی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه تنگ نمیشه چون یه آدم بی ارزش بود که باید میرف واسه کسی که ارزش نداره اصن ناراحت نمیشم تازه خوشحالم میشم که از زندگیم رفته💃💃💃😂😂😂

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
نه تنگ نمیشه اصلا  هر از گاهی عکس پروفایلشو میبینم  ادم بی عاطفه ای هستم البته بی احساسم ...

بی عاطفه شدی یا از اول همینجوری بودی؟

تو عقد جدا شدی یا بعدش؟  اصن علت طلاقتون چی بود

تو عقد جدا شدی؟  علتش چی بود؟ ـتو عاشقش نبودی مگه؟

نه توی عقد نبود ۳سال زنش بودم 

دوسش داشتم خیلیم دوسش داشتم اما بم خیانت کرد و منم توی قانون زندگیم هرکسی بم دروغ بگه و خیانت بکنه رو کنار میزارم حتی اگ عاشقش باشم 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
نه توی عقد نبود ۳سال زنش بودم  دوسش داشتم خیلیم دوسش داشتم اما بم خیانت کرد و منم توی قانون زن ...

نمیشد ببخشیش؟😥   واقعا با اینکه خیلی دوسش داشتی  دیگه دلت تنگ نمیهش جودی که خفه شی از دلتنگی؟😭

بی عاطفه شدی یا از اول همینجوری بودی؟ تو عقد جدا شدی یا بعدش؟  اصن علت طلاقتون چی بود

کلا از اولش عقلانی فکر میکنم تا احساسی ، بعده هشت سال زندگی جداشدم ، چون مادر شوهرم دوس پسر داشت ومن فهمیدم و گفتم از لجش زندگیمو خراب کرد و اخرش جدایی تپی هشت سال هیچ وقت با همسرم دعوانکردیم اما خب مادرش بهم زد و جداشدیم یه پسر هم داشتم سه ساله ندیدمش هرجا پسربچه تپل و خوشگل و سفید میبینم میبوسم و باهاشون حرف میزنم میگم که چقد شبیه پسرم هستن اما سه ساله حتی صداشم نشنیدم وندیدمش .... خیلی سخته ادم احساسش رو بزاره کنار و عقلانی بره جلو 

پسرم رو نمیحام ببینم چون دوس داره بیاد پیشم و مث داداشام باشه اهل دعوا و درس نخونه بزور جلو خودمو گرفتم پدرش بزرگ کنه درسشو بخونه ادم حسابی شه 🥲 هووووف عشق از یاد میره بچه داشتن سخته

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم