2777
2789

قبلا گفته بودم که قراره برام خواستگار بیاد اومدن و تقریبا دوساعت پیش رفتن یه سری صحبت ها زده شد که واقعا قلبم شکست انقدر حرص خوردم سرم درد گرفت خلاصه میگم براتون که قبل از اینکه بریم اتاق صحبتامون بکنیم پدر خواستگارم شروع کرد صحبت کردن که ما دوست نداریم زن بره بیرون کار کنه دوست نداریم زن بره تحصیلاتش تا دانشگاه ادامه بده زن فقط باید بچه بیاره و بچه به بهترین نحو ممکن بزرگ کنه و بهترین زندگی برای شوهرش فراهم کنه زن فقط باید کار خونه کنه و بیرون کار کردن براش هیچ معنی ندارد😐😐😐😐 حقیقتا انقدر شوک شدم از حرفاش که اون لحظه جوابی برای گفتن نداشتم یعنی چی آخه ؟؟واقعا هنوز این تفکرات پوچ و پوسیده عهد قجری هست؟؟کجای قانون و عدالت نوشتن زن فقط باید کار کنه کلفتی خونه بکنه؟؟درسته از وظیفه های زن رسیدگی به کارهای خونه آشپزی کردن و...ولی اینکه بگن حق نداری از خونه تکونی بخوری و فقط  بچه دنیا بیاری و اون بزرگی کنی واقعا حرف خیلی اشتباه و چرتیه

فقط یه مثال کوچیک میزنم اگه به گفته این آقایون پیش بره پس هیچ خانمی به عنوان متخصص زنان در جامعه حضور نداره!!اصلا خود آقایون حاضر میشن خانوماشون برای زایمان پیش دکتر مرد برن؟؟؟چرا خیلیا میگن زن و مرد هیچ فرقی باهم ندارن حتی ارزش و جایگاه زن بالاتره ولی بعضیا زن و به عنوان یه کلفت میبینن؟؟

حالا اگر عاشق شاغل باشن هم میگید چشمش به پول عروسه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادت چه جوابی دادن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
حالا اگر عاشق شاغل باشن هم میگید چشمش به پول عروسه

نه واقعا من یکی اینطور نیستم حرفشون واقعا غلط محض بود...اینکه عروس هم شاغل باشه پولش هیچ ربطی به خانواده داماد که نداره