2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشم بد حقیقت داره

به جاش عصر و نماز صبح ۳ سوره‌ی توحید و ناس و فلق رو بخون یا آیت الکرسی دیگه اثر نمیکنه چشم بد

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂

چشم بد وجود داره خب 

ولی خواهشا واسه هر چیزی نگید چشممون زدن، چشم دیدنمون رو نداشتن، چشمشون شوره، حسادتمون میکنن

یعنی من کسی رو ندیدم یبار بگه بخاطر بی احتیاطی خودم بوده این اتفاق افتاده، یبار بگه خودم یه گناهی کردم شاید دارم تاوان پس میدم، یا بگه شاید امتحان الهی باشه، اینا هم هست، آدم بیشتر وقتا کارما پس میده 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آخ آخ منم خیلی توهم زدم چ دولایی رو دادم دوره و‌هیوی در نیامد ازش ...پیشنهادی چیزی ندارید؟برای درآمد ...

اطلاعاتم محدود هست. چند تا کار که با کامپیوتر میشه انجام داد(همش احتیاج به یادگیری داره):

طراحی وب، برنامه نویسی، نقاشی،کار گرافیکی، تبلیغ دیدن، فارکس، تدوین، ادیت تصویر،یوتیوبری یا بلاگری، تعریف قصه و تولید محتوا 

برای همینه که می خوام اون تاپیک رو بکنم و یکی دیگه بزنم فقط برای چیزی که می شناسم«نقاشی»

ردم واقعاً