2777
2789

سلام. کسی میدونه که نی نی یارها می تونن پیام های خصوصیمون رو بخونن یا نه؟ پیام هایی که به بقیه می فرستیم 

مرد خیانتکار انقدر درخواست دوستی نده. امیدوارم تو خواب بمیری.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چی گفت. چی گفته بودی خوشش نیومد

یه حرفی زده بودم تو پیوی 

گفت دیگه نزن بعدشم تعلیقم کرد 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

سلام عزیزم 

نتیجه تفال :

۱- اقبال شما در ترق یو تعالی است و آینده ای بسیار درخشان در انتظار شما می باشد به شرط آنکه توکل بر خدا داشته باشید و از تلاش و کوشش دست برندارید سعی کنیدراز دلتان را کمتر برای هرکس تعریف کنید و به عبارت دیگر همه را محرم اسرا ر خود ندانید زیرا همگان همه چیز ندانند

۲- به زودی ملاقاتی سودمند بایکی ا زبزگان خواهید داشت که در سونوشت جنابعالی یا همسر یا پدرتان موثر خواهد بود و درمعامله ای سود آور شرکت خواهدی داشت در نتیجه خرید و فروش هر دو مناسب می باشد

۳- به زودی به مسافرتی سیاحتی یا زیارتی خواهید رفت که تحول و دگرگونی خاصی در زندگی شما و خانوداده تان ایجاد م یکند بطوری که از این سفر خاطرات توام با درسهای معنوی نتیجه می گیرید

۴- از نیکی کردن خوشحال می شودی پس این اخلاق پسندیده ار از دست ندهید مانند باران به همه محبت کنید که خداوند پاداش خیر خواهد داد فرزندم حضرت علی (ع) در خطبه ۸۸ نهج البلاغه می فرمایند ( بندگان خدا با دیده آموختن بنگرید و به یاد رفتا رو اعمالی باشی که پدران و برادرانتان در بند آنها هستند و بر پایه آنها به پای میز محاسبه کشیده می شوند )

۵- این نیت با صبر و حوصله عملی میگردد ولی شتاب و عدم توجه آن را به خطر می اندازد امواج و اینترنت خبرهای خوشی خواهند داد

───• · · · 『𝐎𝐮𝐭 𝐎𝐟 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐢𝐞𝐬 𝐆𝐫𝐨𝐰 𝐌𝐢𝐫𝐚𝐜𝐥𝐞𝐬.』 · · · •───

سلام عزیزم  نتیجه تفال : ۱- اقبال شما در ترق یو تعالی است و آینده ای بسیار درخشان در انتظار ...

خیلی ممنونم عزیزم🤍حاجت روا بشی

مرد خیانتکار انقدر درخواست دوستی نده. امیدوارم تو خواب بمیری.