2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای

360 بازدید | 8 پست

سلام دوستان روزتون بخیر,ببخشیدمن یه سوال داشتم ماه پیش هجدهم پریود شدم این ماه هم ی روز قبل ماه رمضون لک قهوه ای داشتم که منتظرپریودبودم ولی خوب شد,مابین ازاونروز تاامروز لک قهوه ای میدیدم یه روز خون روشن, الانم داشتم جارو میکشیدم یدفعه دردوحشتناک کمر گرفتم وزیرشکم رفتم دسشویی دیدم یکم لک اومد,درازکشیدم کم.کم کمرم خوب شدولی دلم انگار کش میومد,بیشتردرازکشییدم بهتر شدم کسی میدونه دلیلشو؟ممکنه باردارباشم؟اینم بگم ماه پیش سونودادم و عفونت ایناهم ندارم,ممنون میشم کمکم کنید,انقدبیبی منفی دیدم پاهام قدرت رفتن و خریدشو نداره😔اگه تجربه دارید کمکم کنیدلطفا

عقب انداختی یا ن؟ حالا هر چند سخته ولی یه بیبی بزن که بعد باعث پشیمونی نشه

خودمم گیج شدم بخدا اگه ازماه قبل حساب کنم اره عقب انداختم ولی لکا چی میگه پس این وسط؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسال بچه دار نمیشی عزیزم 

خب تو که شوهرت مشکل داره  الان علم خیلی پیشرفت کرده غصه نخور با iui میتونی راحت بچه دار شی 

من دوقلو دوتا دختر حاملم شوهرمم از دوران عقدم  همش پسر پسر میکرد و عاشق پسر بود منم از همون دوران دعا میکردم خدا بچه اولم پسر باشه ولی هعی  دوبار رفتم سونو  کاملا قطعی گفت دخترن شوهرمم خیلی خیلی   ناراحت هعی میگه بچه اول فلانی پسر چقدر به دردش میخوره  خیلی پذیرفتن دخترامون براش سخته  یه جوری که حال منم بد کرده منم افسرده کرده اصلا براشون شوق و ذوق نداره  الان 26 هفتم دکتر گفت زایمان زودرس میکنی   ولی ما نه اسم انتخا کردیم نه شوهرم پول میده بریم سیسمونی بخریم  خیلی افسردم   من برات دعا میکنم حامله شی تو برام دعا کن خدا بهم پسر بده 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

چندسال بچه دار نمیشی عزیزم خب تو که شوهرت مشکل داره الان علم خیلی پیشرفت کرده غصه نخور با iui میتون ...

دورت بگردم من عزیزم از ته دلم از خدا میخوام ی پسر سالم بهت بده چه فرقی میکنه واسه مردا که میگن پسر؟دختر خیلی خوبه که اونم دوقلوووو😍غصه نخور ب فکرخودت باش خواست خدا بوده ومطمین باش برات خیرو برکت دارن,من ای وی افم کردم گلم ولی چون سیستم ایمنیم بالابود وتشخیص ندادن نموندن

دورت بگردم من عزیزم از ته دلم از خدا میخوام ی پسر سالم بهت بده چه فرقی میکنه واسه مردا که میگن پسر؟د ...

برا شوهر من که خیلی فرق میکنه. حالا خدا کنه بعد زایمانم عاشقشون بشه همه میگن بعدا خیلی عاشقشون میشه ولی دور و برم مردای زیادی دیدم که اصلا به دختراشون محل نمیدن و فقط عشق پسرن. ان شاء الله عزیزم خدا بهت میده  ✨💞💞💞 

دنبال درمان هستید تو و شوهرت؟؟؟ 

خب iuiکنید جا یه دکتر بهتری برید

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

برا شوهر من که خیلی فرق میکنه. حالا خدا کنه بعد زایمانم عاشقشون بشه همه میگن بعدا خیلی عاشقشون میشه ...

مطمین باش مهرشون به دلش میشینه,دختر خیییلی لوسه و بابایی,اصلا شک نکن ب این موضوع❤🙏الهی که صحیح و سالم زایمان کنی عزیزم,ای وی اف از اونم بالاتره,دوباره باید برم انجام بدم انقد درد کشیدم پاهام نای رفتن ندارن تورو خدا دستتو بزار رو شکمت برام دعاکن 😔😔😔شما طبیعی باردار شدی

مطمین باش مهرشون به دلش میشینه,دختر خیییلی لوسه و بابایی,اصلا شک نکن ب این موضوع❤🙏الهی که صحیح و سا ...

برات از ته دل دعا میکنم عزیزم که توهم مامان شی 🤩💞

اره من طبیعی دوقلو حامله شدم تقریبا دوماه بعد عروسیم  🫠🫠🫠🫠🫠

برات از ته دل دعا میکنم عزیزم که توهم مامان شی 🤩💞اره من طبیعی دوقلو حامله شدم تقریبا دوماه بعد عرو ...

ای جووونم عزیزم😍ببین خدا چقد دوستتون داشته بی,دردسر دوتا دختر گل تو دلت انداخته؟بایدهرلحظه شکرگزار خدا باشی,خیلیا حسرت این روزو دارن,الهی که تو دل شوهرتم بیفته و پدر خوبی,باشه براشون❤❤🙏🙏🙏🙏