2777
2789
عنوان

چه گو هی بخورم من آخه

331 بازدید | 13 پست

مشاورم روزی 12 ساعت برنامه میده 

من ۸ نهایت ۹‌ ساعت که می خونم مغزم قفل می کنه هیچی نمی فهمم دقیقا مثل الان تا ساعت ۱۰ 

۹ ساعت و نیم خوندم از ساعت ده  تا الان کلا مغزم قفل کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبحا زود تر بیدار شو من گاهی 4 صبح بیددار میشدم چون درست مثل شما 10ب بعد مغزم قفل میکرد

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب عزیزم مشاورت اصلا مشاور خوبی نیست اون نباید برای تو ساعت تعیین کنه بعد چند ساعت خوندن دیگ مغز خسته میشه و تو هر چقدر هم که بخونی باز متوجه نمیشی 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
صبحا زود تر بیدار شو من گاهی 4 صبح بیددار میشدم چون درست مثل شما 10ب بعد مغزم قفل میکرد

نه کلا ۱۰ ساعت که بخونم مغزم قفل می‌کنه ربطی به شب و روز نداره 

با این حال امتحان می کنم

[QUOTE=334887689]عزیزم به ذهنت آرامش بده ریلکس کن بعد از ادامش بخون[/QUOTE

نیم ساعت استراحت کردم فایده نداشت 

البته شایدم چون خوابم میاد و شب شده 

باید صبحا زود تر بیدار بشم