2777
2789

خواهرم دانشجوئه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلی

عزیزم میشه کمکم کنی لطفا؟ خودم هیچی از روانشناسی بلد نیستم.🥲سوالم اینه که 

نظریه پایین رو با چه روشی برای یه کودک 6 ساله بگیم که بفهمه؟

"وقتی به مشاهده کودکان می‌ پردازیم، در می‌ یابیم که آنها با ما بسیار تفاوت دارند.«کودک به شیوه های خاص خودش می‌ بیند، می‌ اندیشد  واحساس می‌ کند» این امر منطبق با طرح طبیعت است  "

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
بله دختر خالم که روانشناس هست نشسته کنارم داره زولبیا میخوره بگو تا گوشی رو بدم دستش

میخام این نظریه رو با یه روشی به یه بچه 6 ساله بفهمونم😔

وقتی به مشاهده کودکان می‌ پردازیم، در می‌ یابیم که آنها با ما بسیار تفاوت دارند.«کودک به شیوه های خاص خودش می‌ بیند، می‌ اندیشد  واحساس می‌ کند» این امر منطبق با طرح طبیعت است .

بله بفرمایین

میخام این نظریه رو با یه روشی به یه بچه 6 ساله بفهمونم😔

وقتی به مشاهده کودکان می‌ پردازیم، در می‌ یابیم که آنها با ما بسیار تفاوت دارند.«کودک به شیوه های خاص خودش می‌ بیند، می‌ اندیشد  واحساس می‌ کند» این امر منطبق با طرح طبیعت است .

میخام این نظریه رو با یه روشی به یه بچه 6 ساله بفهمونم😔 وقتی به مشاهده کودکان می‌ پردازیم، در می‌ ...

بهش بگو مدلی که من فکر میکنم با مدل تو فرق میکنه و این به خاطر سنمونه 

همینو بهش بگو

بهش بگو مدلی که من فکر میکنم با مدل تو فرق میکنه و این به خاطر سنمونه  همینو بهش بگو

این تکلیف استادمونه😔باید برا استادم توضیح بدم که اینجوری به یه بچه میفهمونم. حالا هر روشی

عزیزم میشه کمکم کنی لطفا؟ خودم هیچی از روانشناسی بلد نیستم.🥲سوالم اینه که  نظریه پایین رو با ...

ببین بهش بگو که مثلا فرض کن یک نفر میخواد بهت هدیه بده ، جلوت دوتا کادو میذاره و میگه یکی رو انتخاب کن ، یکی از اون کادوها یک گوشی هوشمند و خیلی گرونه ، کادوی دومی یک کیف بزرگ و خیلی خیلی خوشگله ، تو وقتی میخوای اون کادو رو انتخاب کنی ممکنه همون لحظه بر اساس ذوقی که داری کیف رو که خیلی هم به چشمت قشنگ اومده انتخاب کنی « یک بچه قطعا همون لحظه با خودش فکر نمیکنه اگ من آیفون و انتخاب کنم خیلی بهتره و پولشم خیلی بیشتره ، یک کودک بر اساس سن خودش و احساسات ابتدایی ای که داره فکر و رفتار می‌کنه در حالی که من بزرگسال اگه بودم مثلا موبایل رو انتخاب میکردم » 

پس بله ...

حالا خودتم یکم بیشتر شرح بده اگه خواستی

امیدوارم کمک کرده باشم 🚶🏻‍♀️

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

ببین بهش بگو که مثلا فرض کن یک نفر میخواد بهت هدیه بده ، جلوت دوتا کادو میذاره و میگه یکی رو انتخاب ...

مرررسی عزیزم، خیلی کمک کردی😍متوجه شدم قشنگ❤