2777
2789
عنوان

مهمون عجیب😂

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 38 پست

با دیگ و کاسه تون امشب شما یهویی برین سرشون خراب شین بگین دیدیم نیومدین براتون اوردیم😂😑

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

من بودم هر روز یه ساعت قبل افطار میرفتم بیرون یه ساعت نیم ساعت بعد افطار میومدم خونه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی بیچاره مادرت بگو زحمت نیفت اگر اومدن ی افطاری دم دستی میزاریم تا شام حاضر کنیم

مامانم قبول نمیکنه😅

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

با دیگ و کاسه تون امشب شما یهویی برین سرشون خراب شین بگین دیدیم نیومدین براتون اوردیم😂😑

وای مردم از خنده😁😂😂

وای مردم از خنده😁😂😂

والا بخدا ناراحت ام شدن بگو چون خودتون انجام میدین فکر کردیم عادت دارین ببخشد دفعه بعد حتما تماس میگیریم😂🙄

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

والا بخدا ناراحت ام شدن بگو چون خودتون انجام میدین فکر کردیم عادت دارین ببخشد دفعه بعد حتما تماس میگ ...

آره اگه امروز نیان فردا خودمون میریم دیگه😂😂😂

اگر دیر وقت اومدن در رو براشون باز نکنید بعدا بگید جایی دعوت بودیم

والا خودمونم موندیم🥴🤒