2777
2789

دو هفته ی پیش من بخاطر عفونت شدید رفتم دکتر زنان گفت یه زگیل داری بیا همین الان برات بسوزونم یه تومنم پولش میشه عفونت داری نمیتونم ازت نمونه ی ازمایش بگیرم حال روحیم داغون بود امروز گفتم برم پیش یه دکتر دیگه گفت هنوزم یه جوش هست ولی نمیشه گفت زگیله باید جواب ازمایشت بیاد.بچه ها من هنوز فقط همون یه دونه ضایعه رو دارم بنظرتون زگیل زیاد نمیشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منتظر باش جواب ازمایشت بیاد 

از نوع پر خطر هم نبود حتما برو برات بسوزونه 

بله بزرگ میشه و ممکنه بیشتر هم بشه 

ولی ترس رو بزار کنار الان از هر ۵ نفر ۱ نفر داره

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

فکر کنم زگیل گلکلمی باشه شکلش بعدش اون دکتر پولکی بوده وقتی ازمایش ندادی با جه قطعیتی بهت گفته ۱ تومن بده فریز کنم!!

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
منتظر باش جواب ازمایشت بیاد  از نوع پر خطر هم نبود حتما برو برات بسوزونه  بله بزرگ میشه ...

خیلی ترسناکه خدایی ده دفعه تا مرز خودکشی رفتم.

این ضایعه اصلا نه بزرگ شده نه زیاد.هیچ جای دیگه م ندارم فقط یه دونه تو قسمت لابیاس

فکر کنم زگیل گلکلمی باشه شکلش بعدش اون دکتر پولکی بوده وقتی ازمایش ندادی با جه قطعیتی بهت گفته ۱ توم ...

دقیقا همین چقدرم تحقیرم کرد امروز دکترم گفت بر فرضم باشه باید بره ازمایشگاه یعنی چی گفته بسوزون

تو این دو هفته روانی شدم همش استرس

اونی که تو دهنت بود خوب شد؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند