2777
2789
عنوان

34 سالمه خواستگار ندارم

747 بازدید | 31 پست

دیگه خیلی دارم میترسم یه دونه دخترم یه بارم ازدواج ناموفق داشتم چهرم بد نیست بیبی فیسم بیشتر پسرای کوچیکتر از خودم برای دوستی میان جلو ولی واسه خواستگاری هیچ کس فک کنم دیگه باید قیدشو بزنم دو سال سر کار و تو اجتماع بودم ولی بازم میگم واسه دوستی فقط میان جلو که من اهلش نیستم میترسم مرتکب گناه بشم چه کنم هر چله ایم بگید گرفتم خسته و افسرده شدم هیچ دوستیم ندارم البته دارما سر خونه زندگیشونن 

سلام و وقت بخیر به نظرم شاید کمتر تو اجتماع و بیرون هستید و موردی که شما رو بتونه ببینه و انتخاب کن ...

دو سال سر کار و تو اجتماع بودم دیگه چیکار باید میکردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معرف پیدا کن . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
دو سال سر کار و تو اجتماع بودم دیگه چیکار باید میکردم

راستش الان وضعیت اجتماعی و اقتصادی جوریه که ۷۰ درصد آقایون سعی میکنن ازدواج نکنن متاسفانه شرایط بی تاثیر نیست و شما هم شانس نداشتی،،متاسفم،،اما دلسرد نشو و نگران نباش

مطمئنم اتفاقای خوبی برات رقم میخوره