من ماهیچه رو با پیاز و زعفرون و یکم دارچین میپزم.از الان بذاری خیلی بهتر میشه.چون فقط ماهیچه اس باید زود بذاری که جا بیفته و غلیط بشه.نمک و درآخر بزن.کنارش سبزی خوردن خیلی میچسبه.سالاد کاهو و ماستم بذاری بد نیست.با دوغ
بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
عزیزم ماهیچه رو خوب تفت بده تا موقع پخت ظاهرشو از دست نده پیازورنده کن تفت بده یکم فلفل دلمه یه هویج هم خورد کن بریز توی پیاز ادویه فلفل و زردچوبه بزن بعد رب بزن یکم رب تفت خورد اب بریز ابش ک جوشید ماهیچه رو بزار توش بزار بپزه تا ابش مثل سس بشه.برای دورچین چیپس یاسیب زمینی سرخ شده زیتون قارچ سوخاری و خیارشور خوبه ب نظرم
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من ماهبچه رو با پیاز زیاد و چوب دارچین و برگ بو میزارم رو شعله ملایم بپزه بعد که نیم پز شد بهش نمک میزنم و زعفرون آب شده اضافع میکنم میزارم قشنگ بپزه عطرش گل ساختمونو میگیره...برگ بو و زغفرون دارچین خیلی بهش عطر میده....درواقع من با دستور رستوران پسران کریم مشهد درست میکنم
ماهيچه به سبك پسران كريم من ميپزم ماهيچه رو تفت بده بعد پياز خلالى كن فراوون نصف قابلمت رو بگيره بعد ماهيچه ها رو بچين رو پياز درش رو بزار هيچى نريز زيرش رو كم كن پياز اب ميندازه وقتى ماهيچه پخت من از ابش بر ميدارم با زعفرون قاطى ميكنم بعدش روغن بريز و نمك و زعفرون بزار اب غذا جمع بشه البته من برش ميدارم پيازها به روغن ميفته سرخ ميشن بعضى موقعها ماهيچه رو بر ميدارم بعد ميزارم به روغن بيفته اخه ماهيچه ميترسم وا بره شكلش خراب بشه اخه يكم پيازها رو بايد هم زد عالى ميشه عالى
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.