2777
2789
عنوان

راه حلللل؟

112 بازدید | 18 پست

دومین باره میزارمشش

من با دو نفر دوست بودم و خیلی صمیمی بودیم با هم

امسال که کلاسمون جدا شد اون دوتا تو کلاس هم بودن و خب مثل قبل با من نبودن.. انگار که من اضافم بینشون.

ی مدت گذشت و اوضاع بدتر شد منم دیگه نمیکشیدم از ی طرف مشکلات زندگی ی طرفم اونا و رفتارشون. یمدت باهاشون حرف نزدم انتظار داشتم بیان دلیلش بپرسن و بهشون بگم ک شاید همچی درس شه ولی نه تنها نیومدن بلکه دیگه محلم ندادن منم گفتم خب بی‌خیال. اولش واقعا فراموششون کردم و دوستای جدید پیدا کردم ولی بعد سه ماه یهو دلم بدجور برای یکیشون تنگ شد خیلی..

بهش دیشب پیام دادم ولی خیلی بد برخورد کرد و واقعا ناراحت شدم میدونستم زنگ زده به اون یکی دوستش و منو مسخره میکنه ولی چیکار می‌تونستم بکنم.. خلاصه با این که آدم مغروری هستم ولی غرورم برای اولین بار شکوندم. الان با هم اوکی شدیم ولی نه پیامی نه زنگی هیچی، انگار به زور قبول کردن

امروز استوری میزاشتن برا هم و پروف...ست میکردن

نمی دونم چیکار کنم 

با اون یکی دوستم مجبور شدم بخاطرشون قهر کنم

الان کاملا تنهام..

شنبه میبینمشون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن محل نذار منم اینجور بودم تو راهرو که رد میشدیم انگار ندیدمش بهترین دوستامم همون سال پیدا ...

تا سه ماه پیش همین بود

واقعا دوستای خوبیم پیدا کردم ولی هرچی می‌گذشت می‌فهمیدم حسی بهشون ندارم. 

ولشون کن اهمیت نده اگه واقعا برای خودت ارزش قائلی دنبالشون نرو براشون اضافه ایی برای اونا 

سعی کن درس بخونی دوست جدید پیدا کنی یکی نه دوتا کسی دوستی نداره بیشتر تنهاهه والبته خوبه 

لطفا فراموششون که پیگیر دوستی بهاشون دوباره نباش 

من یه دوست دارم گاهی وقتا دل تنگش میشم گریه میکنم فعلا از هم دوریم همو نمیبینیم اونم فقط منو داره با اینکه دوستای خیلی زیادی  دوروبرم هست اما فقط با اون میگیردم 

ولشون کن اهمیت نده اگه واقعا برای خودت ارزش قائلی دنبالشون نرو براشون اضافه ایی برای اونا  سعی ...

بعد اونا رفتم تو ی اکیپ دیگه و واقعا همشونم دوستم داشتن

ولی می‌دونی کنارشون احساس خوشحالی نمی‌کردم 

واقعا برای خودمم سخته که کسایی که ی زمان دنبالم بودن تا ی کلمه باهاشون حرف بزنم الان باید برم منت کشی