برای من تو همراه اول زده ۱۸ تا اس ام اس بین الملل دادم به یه شماره ای
در حالی که من تو اون تاریخ هیچی اس ام اسی ندادم و اون شماره رو هم اصلا نمیشناسم
هیچ کس هم جز خودم به گوشیم دسترسی نداره
میدونین ممکنه چه اتفاقی افتاده باشه؟🥲😧
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
جدیدا از خود گوگل برنامه نصب کردی؟ یکی از دلایلش اینه ک از گوگل برنامه نصب میکنی و اینم یجور ویروسه . سعی کن برنامه هاتو از آپ های معتبر مثل بازار و گوگل پلی نصب کنی . الانم یه تنظیمات کارخانه بزن اوکی میشه . اما یادت باشه اطلاعات گوشیتو بک آپ بگیری
اگه نمیتونی ببر بیرون واست انجام میدن
ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
جدیدا از خود گوگل برنامه نصب کردی؟ یکی از دلایلش اینه ک از گوگل برنامه نصب میکنی و اینم یجور ویروسه ...
برنامه ی بانک و همراه من رو از سایت خودشون نصب کردم فقط
راه دیگه ای نیست؟🥲گوشیم نوعه دلم نمیاد تنظیم کارخانه بزنم
پیامک بین الملل از حسابت پول کم میکنه . پیامک مبتنی بر محتوا از حسابت پول کم میکنه تبلیغاتی کم میکنه ...
مرسی🥲خود دفتر همراه اول ببرم یا جای دیگه ؟
یه تنظیمات کارخانه بزن . بعد یدونه برنامه بازار یا گوگل پلی حالا یا دانلود کن یا از گوشی کسی بفرست واس خودت . بعد همه برنامه هارو از اونجا دانلود کن . واس من ک یبار همین مشکلو داشتم این مراحلو رفتم . بازم میگم ببر مغازه ببین چیه مشکلش ، شاید نیاز ب تنظیم کارخانه نبود
ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
یه تنظیمات کارخانه بزن . بعد یدونه برنامه بازار یا گوگل پلی حالا یا دانلود کن یا از گوشی کسی بفرست و ...
مرسی🥲❤️
سلام خوب هستید توروخدا شما چندسال پیش تو یه تایپکی نوشتید که یهو احساس زلزله داشتید خوب شدید؟توروخدا ...
سلام
مرسی شما خوبین؟
خیلی طول کشید ولی اره الان خوبم دیگه
هر چند گاهی (خیلیییی کم) اگه زیر لوستر و اینا باشم بازم احساس میکنم داره همه چی تکون میخوره . ولی اگه حواسمو پرت کنم درست میشه و دیگه مثل قبل اذیت کننده نیست