2777
2789
عنوان

ی سوال خصوصی...

1245 بازدید | 29 پست

سلام

کسی هست از صحبت کردن حضوری رو رو در رو (نه برای خرید و برخورد های روزانه) با غیر هم جنس استرس بگیره؟

و اینکه کسی هست وقتی تو ی جمعی وارد میشه ، مخصوصا اگه بخواد صحبت کنه (مخصوصا جمع های سنگین و رسمی) خیلی استرس بگیره طوری که قلبش  بیاد تو دهنش؟

نمیدونم چطور بگم، من شاید هیچ کسی باورش نشه، حتی دوست های صمیمی ام نمیدونن، من وقتی وارد جمعی میشم، که بخوام مخاطب اون جمع قرار بگیرم، خیلی اذیت میشم، قلبم میاد تو دهنم،و اصلا تمرکز نمیتونم بگیرم روی حرفهام، قیافم اصلا نشون نمیده اینطوری باشم، ولی از نوجوونی تا الان با منه این حس لعنتی، واقعا نمیتونم توصیف کنم، مخصوصا اگه ی خانم تو جمع یا مفرد،حضور داشته باشه، مثلا حتی تو آسانسور اگه با ی خانم تنها باشم، خیلی مغذبم و هول میشم، خیلی مسائل هست که نمیتونم اینجا بگم.

اینم بگم که این حالت، شدت و ضعف داره،و ی مدت خوبم (یعنی بهتر) ی مدت خیلی ناجورم، مثلا خیلی دوست ندارم تو مهمونی ها باشم، چون میترسم همه توجهشون به من بره، یا کنفرانس دادن .. حتی اینو به کسی نگفتم که من برای همین کنفرانس ها ، ارشد نگرفتم، یا خیلی از موقعیت های شغلی رو از دست دادم، آدم افسرده ای نیستم، یعنی دلم میخواد تو جمع باشم، ولی این ترس لعنتی همیشه منو سوزونده.

گاهی واقعا انقدر خودمو سرزنش میکنم که اشک به چشم هام میاد، نمیدونم چی شد که امشب اینها رو اینجا گفتم، ولی واقعا کم آوردم، مثل امروز که تو جلسه کاری ، وقتی نوبت صحبت کردن من رسید، انقدر حول شدم که نفهمیدم چی گفتم و خیلی حرفهایی که تو ذهنم بود رو یادم رفت، ی جا که چند ثانیه صدام در نمیومد...

شاید باورش سخت باشه،برای خیلی ها که منو میشناسند تو همین محیط مجازی و چه برسه به اونهایی که اطراف من هستند...

دلم میخواست،پر رو بودم، همیشه تو زنگی من گذشت کردم، همیشه میبینم، دوستام که اهل دوستی با جنس مخالف و رد شدن از خط قرمز های این دوستی ها و مشروب و کارهای دیگه هستند، خیلی راحت تر تو جمع حرف میزنن و موفق ترند تو روابط اجتماعیشون.

میدونم بعد 31 سال دیگه نمیتونم تغییر کنم، ولی دلم میخواد این حس از من دور بشه، نه هفته ای نه ماهی، برای همیشه...

ممنونم که به حرفهام گوش دادین

فضای مجازی تنها جاییه که این حس رو ندارم

وگرنه همین ها رو برای یک خانم به صورت رو در رو خیلی خیلی سخت بود گفتن، چه برسه به محیطی مثل اینجا...

ببخشید اگه چشمهاتون رو خسته کردم، فقط خواستم دنبال ی حس مشترک باشم، البته شاید...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اصلا فک نمیکردم اینطوری باشین

منم اکثر مواقع اینطوری ام انگاری گلوم خشک میشه نمیتونم اب دهنمو قورت بدم و گر میگیرم

بیشتر واسه کسایی که بار اول میبینم یا کار مهمی داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش اینه که دلتو بزنی به دریا! برای حرف زدن پیشقدم بشی. خودتو تو موقعیتی قرار بدی که مجبور به حرف زدن بشی. اولش سخته. ولی باید شجاعانه با ترست مبارزه کنی. وگرنه زندگی اجتماعیتو تحت تاثیر قرار می ده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

منم واسه كنفرانس اينجوريم ولي توي جمع هاي ديگه پر رو نيستم ولي قلبم نمياد توي دهنم ولي اگه اون جمع همه آدمايي باشن كه اطلاعاتشون بيشتر باشه و نتونم باهاشون همفكري كنم استرس ميگيرم

دل آرام گيرد با ياد خدا❤️

عزیزم بهترین روش این هست که با یه روانشناس صحبت کنی تا کمکت کنه

به نظر میاد که یه مقدار اعتماد به نفس تون پایین هست و این عامل باعث ایجاد این استرس و هول شدن میشه.

تمرینی که میتونید انجام بدید این هست که روزی یک ساعت جلوی آینه صحبت کنید انگار که دارید تو جمع صحبت می کنید

سعی کنید قبل از ورود به جمع یا شروع صحبت نفس های عمیق بکشید و تمرکز کنید

بهترین ورزش برای شما یوگا و مدیتیشن هست

سعی کنید چند تا کتاب در مورد اعتماد به نفس بخونید

و اینکه از حرف زدن نترسید.شروع کنید به حرف زدن.اول تو جمعهایی که راحت ترین شروع کنید حرف زدن شرکت تو بحث ها.بعدکم کم تو جمعهای بزرگتر.و همینطور گاهی از بعضی جمعا فراری باشید فعلا چون باعث میشن اعتماد به نفس ادم بیادپایین.کساییکه خیلی منم منم میکنن یا کلاسشون زیادی واقعا بالاس ازشون دور بشید تا کم کم ...

تنها راهش اینه که دلتو بزنی به دریا! برای حرف زدن پیشقدم بشی. خودتو تو موقعیتی قرار بدی که مجبور به حرف زدن بشی. اولش سخته. ولی باید شجاعانه با ترست مبارزه کنی. وگرنه زندگی اجتماعیتو تحت تاثیر قرار می ده.

این ترسه خیلی قویه...

من خودم بارها اینها رو تو خلوت و تنهاییم گفتم به خودم، ولی تاثیری نداشت...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ميشه بپرسم كه احيانا پدر يا مادرتون در تربيت و برخورد اجتماعي خيلي سختگير يا وسواسي نبودن ؟

بودن

دقیقا

هر دوتاشون فرهنگی بازنشسته هستند

چه جالب انگار چند سال پیش منو توصیف کردین شما

وقتی با دوست پسرم اشنا شدم کم کم برخوردم با جنس مخالف خوب شد بعد از دانشگاه دیگه با پسرها راحت بودم برام عین دخترها بود

راجع به کنفرانس و ارشدم دقیقا همین طورم اما میخوام امسال میخوام بخونم و با ترسم مقابله کنم

تو جمع حرف زدن برا منم سخته البته جمعای خیلی بزرگ