به مناسبت سیزده فرودین ماه ی دورغ سیزده بگو گلم !؟🤍
سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار میکنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال میکنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاریها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫
نگید خواهش میکنم با دروغتون به کوروش کبیر که مخالف دروغ و دروغگو بود توهین میکنید
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
صد میلیون پول دارم ماشینم خریدم همه قسطامم زودتر تسویه کردم
تو که انقدر زیاد داری یکمشم بده من😂😂
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡