2777
2789
عنوان

مذهبی پولدار

193 بازدید | 12 پست

دوستان این مذهیی های پولدار امکان داره با یه دختری که سطح مالیش ازخودشون خیلی پایینه ازدواج کنن یا اونها هم دنبال پول هستند و یکی مثل همسطح خودون میخان ؟ اخه ادم های مذهبی پولدار بخاطر اون مذهبی بودنشون شاید چیز های دیگه ای غیر از پول دختره مهم باشه براشون ؟

شما ازدواج های مذهبی پولدار اطرافتون به چه شکل بوده؟تعریف کنید و مثال بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مرد دو سه پله از لحاظ مالی از زن وضعش بهتر باشه خیلی خوبه ولی اختلاف طبقاتی زیاد چ از لحاظ فرهنگی مالی مذهبی واقعا دردسرساز هس و روانشناس ها توصیه میکنن بهتر در صورت این اختلافات ازدواج نکنن من دیدم خانواده های پولدار بعضی وقت ها رفتن دختر خیلی پایین تر از خودشون گرفتن ولی بستگی ب اون خانواده داره ، اصولا اختلافات طبقاتی زیاد کمتر کسی میره دنبال دختر میگرده برای پسرش ، در ضمن خودم خیلی بدم میاد این طوری 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
میشه تعریف کنی برام یه مثال از اطرافیان

ی خانومی ک قبلا باهاش در ارتباط بودم 

معرف ازدواج سنتی بود 

تعریف می‌کرد میگفت دخترا و پسرای مذهبی ک پولدار هم هستن خیلی توقعشون بالاست و اصلا راضی نیستن با کسی ازدواج کنن ک حتی ی ذره از خودشون پایین تره . پسراشون توقع جهیزیه ی آنچنانی دارن و ...

ی خانومی ک قبلا باهاش در ارتباط بودم  معرف ازدواج سنتی بود  تعریف می‌کرد میگفت دخترا و پ ...

البته من برعکسشم دیدم ولی کمه تعداشون ک براشون مهم نیس چ مذهبی چ غیر مذهبی طرف خونه خوب برای پسرش میگیره جهاز خوبم از دختر میخواد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
البته من برعکسشم دیدم ولی کمه تعداشون ک براشون مهم نیس چ مذهبی چ غیر مذهبی طرف خونه خوب برای پسرش می ...

بله منظور منم همین بود

کلا ربطی نداره چون مذهبی هستن , همسطح خودشون رو نخوان . تاره سختگیر تر هم هستن