2777
2789
عنوان

خانواده بی درک😢😭

521 بازدید | 19 پست

من پشت کنکورم کمتر از یه ماه تا کنکور مونده اصلاااا نمیفهمن صدای تلوزیون همیشه روشنه سه تا خواهر کوچیکتر از خودم دارم همشون شلوغ ن و همش میرن رو مخم مامان بابام تمام روز با صدای بلند میگن و می‌خندن هر وقت هم میگم مراعات منو بکنین فقط ۲ دیقه آروم میشن و سپس همان آش و همان کاسه الان با همشون دعوا کردم نشستم تو زیر زمینمون دارم گریه میکنم و همین اینکه از سرما و ترس میلرزم دیگه صبرم لبریز شده😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

خب برومسجدی کتابخونه ای حسینیه ای حرمی جایی درس بخون خب

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو کتابخونه

شهر ما یه کتابخونه بی در و پیکر داره هزار کیلومتر از خونمون دوره

گوشگیر هم از دوستام شنیدم برای سر و صدا تا حد زیادی تاثیر داره

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
شهر ما یه کتابخونه بی در و پیکر داره هزار کیلومتر از خونمون دوره

شهرمام همینطور:/ مدرسه ها اردوی مطالعاتی نذاشتن؟ یا خونه مامان بزرگات اینا اگه خلوته میتونی این یه ماهو بری اونجا

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
گوشگیر هم از دوستام شنیدم برای سر و صدا تا حد زیادی تاثیر داره

گوشگیر،،،😓

شهرمام همینطور:/ مدرسه ها اردوی مطالعاتی نذاشتن؟ یا خونه مامان بزرگات اینا اگه خلوته میتونی این یه م ...

هیچ جای خلوت ندارم😭😭😭😭

بعدد خدانکرده قبوول نشیی میان میگن بچه های مردمو ببین. . .😐💔

ببین میتونی وقتایی ک خواب هستن درس بخونی مثلا شب 

توو زودتر بخواب ساعت ۱ بلند شو تا ۸ و ۹ صبح بخوون(وسطاشم استراحت کن)

به بابام میگم من با این وضعیت آزاد بزور قبول میشم میگه تو اونم قبول نمیشی قلبم میشکنه😭

بعدد خدانکرده قبوول نشیی میان میگن بچه های مردمو ببین. . .😐💔 ببین میتونی وقتایی ک خواب هستن درس ب ...

آره همینو میگن فقط حرف و کنایه ،

من شبا کشش ندارم

به بابام میگم من با این وضعیت آزاد بزور قبول میشم میگه تو اونم قبول نمیشی قلبم میشکنه😭

وا😐💔 اینم امیده ب شماها میدن ، ب حرفاشون اهمیت نده عزیزم تو صدتوو بزاررر برای درستت 

برا زندگیت !

خودت موفق شوو 

ب حرف هیچکس گوش نده!

بعدن موفق  ک میشی میگن این بچه منه هاا😍

ولی الااان ب این حرفاشوو اهمیت نده !

آره همینو میگن فقط حرف و کنایه ، من شبا کشش ندارم

الهییی🫂

اره مغز ادم خوابههه ولی گفتم شااایدد نظرت عوض شهه 

اجازه نداری بری خونه دوستت یا بیروون؟ 

مثلا تو پارک بشینی بخوونی؟ 

ی جای خلوت؟