2777
2789
من فقط عاشق نرمال ها هستم 😅😅از دوربین کجش خوشم میاد اینایی میگن ما انتن داریم و ازین حرفا جریانش چ ...

چرت و پرته ریجستری رو مثلا دور میزنن دهنت اسفالت میشه انتن رو مدت کوتاهی برگردونی

یا هزینه های کلان میدن برای پر‌وفایل و …

کلا وقتی قفله یعنی قفله اگه بدون انتن میتونی کنار بیاد ادم خوبه ولی اگه نع همون تا۱۳قناعت کنه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور روشون شد آخه نمیدادن که سنگینتر بودن حداقل پول ی تیشرت که باید بهت میدادن من هنوز ننه شوهرمو ن ...

برام مهم نیست واقعا فقط خواستن ی عیدی بدن همین مبلغش مهم نبوده براشون من سال اولم ک عروس شدم چیزی بهم ندادن همینک همسرم چیزی کم نمیزاره کافیه برام

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

چرت و پرته ریجستری رو مثلا دور میزنن دهنت اسفالت میشه انتن رو مدت کوتاهی برگردونی یا هزینه های کلان ...

دقیقا منم برداشتم همین بود

راستش کلا ایفون دار ها یه جور الکی دفاع میکنن ...

من حتی میترسم ایفون بگیرم واقعا اینفدر ک میگن عالی نباشه تو ذوقم بخوره

والا قبل عید گرفته بود دیدم تو‌عید داره تماس میگیره  پرسیدم گفت رجیستر کرده

هر کدوم 2 ماه ریجستر میمونن بعدم  گاهی میاد میره ...

من زورم میاد باز 8 بدم ریجستر کنم 😅 14 داره یا 15

دقیقا منم برداشتم همین بود راستش کلا ایفون دار ها یه جور الکی دفاع میکنن ... من حتی میترسم ایفون ب ...

ببین من اولویتم ضد ضربه بودنش بود چون فوق العاده هرچی گوشیدتشتم السیدیش میشکست و ….ولی ایفون بزای من بسیار باکیفیت بود هرچی ضربه میخوردهرچیمیگرفتم اخ نمیگفتن و سیستم عاملشم یه چیز منحصر به فرد وخودمختاره

قطعا برند های دیگه حرف فراوان دارن تو این بعد ها ولی ایفون رو ایفون بازا درک میکنن

الانشوهرمن گوشیش شیامی هست گوشی منو دست نمیگیره اعصابش بهم میریزه مهم اینه هدفت از خرید پزدادن هست یا استفاده از امکاناتش

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
ببین من اولویتم ضد ضربه بودنش بود چون فوق العاده هرچی گوشیدتشتم السیدیش میشکست و ….ولی ایفون بزای من ...

راستش فقط پز دادن چون امکانات گوشی خودمم خوبه هیچ نیازی نیست برای من رفع نکنه

دوربین با کیفیت داره برای عکاسی فیلم برداری فورکی داره 

خودشم خوشگله صفحه منحنی هم هست فقط برای پز دادن میخواستم ایفون بخرم😬😬😬 خیلی ها صادقانه نمیگن ولی من میگم ..

ولی میترسم بخرم ببینم کارایی داخلش عین اینه چیز جدیدی بهم نده بعد زورم بگیره

سیستم عاملش میدونم چطوریه تا حدودیییی ولی خب قطعا دست نگرفتم نمیدونم درست

یه 12 نرمال دیدم خیییلی بی کیفیت بود اصلا توقعش نداشتم

برم بهش بگم  😂😂😂😂چه پزی هم میداد

اخه من شنیده بودم قراره ریجستر بشن اما کلا کنسل شد

میبرن مغازه یکم دستگاری میکنه موقت میاد دوباره میپره 

14 هنوز بیشتر انتن مییگیره اما 15 خلاصه