2777
2789

چند روز هست اومدیم یه شهر دیگه  خونه ی مادر شوهرم مهمونی.  لباسای بچه هام و خودم کثیف شدن حمومم رفتیم لباس در اومد دیروز صبح بهش گفتم میشه لباسامونو بندازم لباسشویی گفت الان که زدم کار کرده گفتم پس تموم شد بگو بعد از ظهر گفتم بهش گفت امروز لباس زیاد انداختیم گفتم باشه پس هر موقع خواستی لباس بندازی بگو منم بدم صبح بیدار شدم دیدم لباس انداخته خیلی ناراحت شدم لباس همسرم انداخته بود لباسشویی به من نگفته بود لباسامونو بدم حالا من که نمیخواستم لباسام با لباسای خودشون قاطی بشورن. خانواده ی ما رو خودم جدا می ذاشتم میشست. رفتم بهش گفتم عه لباس انداختی میگه آره بهش گفتم  از دیروز  دو بار بهت گفتما خواستی بندازی بهم بگو  میگه برای داداش رو انداختم دیگه. خیلی بهم برخورد و ناراحت شدم آخه لباسای خواهر شوهر دیگم و بچه هاشو انداخته بود به نظرتون حق ناراحت شدن دارم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق داری، وقتی این رفتارا رو نشون میدن ینی از بودنتون چندان خوشحال نیستن، برگردید خونه خودتون با خیال راحت زندگی کنید 

نمونید جایی که اینطوری عدم خوشحالیش ن رو نشون میدن

البته این نظر منه قطعا خودتون شرایط و صلاحتون رو بهتر میدونید