2777
2789
عنوان

سامسونگ واچ بخرم یا ولخرجیه؟ :/

916 بازدید | 26 پست

موبایل و ایربادز سامسونگ دارم میخواستم ست کامل داشته باشم😂 از طرفیم شیکه ولی اهل ساعت نیستم. 

کسی اسمارت واچ داره تجربشو بگه ممنون میشم. قیمتش 9 و خورده ایه خوبه یا پول بیخوده

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
قطعا خوبه ولی خیلی ولخرجیه یه مارک ارزون تر بخر 

بخاطر مارکش میخا دیه

دارم تمام زورمو میزنم رویاهام حسرت نشن و وقتی بزرگ شدم ی پوزخند بزنم و بگم چی فکر میکردم چی شد🎻🏊‍♀️🏋‍♀️🚵‍♂️🗒📚🪡💊🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه 

اما خب خیلی گرونه چرا ارزون نمی خری

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
2796

میخوام ست کنم اخه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

منطق من : هرچیزی که باعث خوشحالیت بشه ولخرجی نیست

منطق بابام : چه خبرهههه ۹ تومن پول این آشغالارو بدییی؟

برو با ۹ تومن یه ماشین بخر این چیه آخهههه😂

من منطق دو نفر رو گفتم تصمیم با خودته😂

تیر ماه ۱۴۰۳ من شدم ۱۸ سال اما چون اصلا بهم نمیخوره توی سایت میگم ۱۷ سالمه😁

نظرت درمورد رولکس چیه طلاییش🤣

دارم تمام زورمو میزنم رویاهام حسرت نشن و وقتی بزرگ شدم ی پوزخند بزنم و بگم چی فکر میکردم چی شد🎻🏊‍♀️🏋‍♀️🚵‍♂️🗒📚🪡💊🩺
خوبه  اما خب خیلی گرونه چرا ارزون نمی خری

اخه نسبت به اپل خیلییی ارزون بنظر میومد. درحد چن تومن خوبه؟ 

منطق من : هرچیزی که باعث خوشحالیت بشه ولخرجی نیست منطق بابام : چه خبرهههه ۹ تومن پول این اشغالار ...

الان من خوددرگیری دارم منطق هردو نفرم😂😂 دوس دارم خرج کنم ولی میترسم بعد چن وقت خودمو فش بدم😂

بخاطر مارکش میخا دیه

باو مثلا تو ساعت بستی کسی می‌پرسه مارکش چیه 😂 بعدم ۹ میلیون برای یه ساعت منطقی نیست 

یه ساعت صفحه گرد بخره مارک شیئامی یا هایلو یا هواوی و آنر

اینا رنج متوسط مثلا خوب‌اش که هم سطح سامسونگه ۳ یا ۴ تومنه و دیگه پول برند نمیدی 

کسی هم دید فکر می‌کنه همون سامسونگ واچه😂

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
اخه نسبت به اپل خیلییی ارزون بنظر میومد. درحد چن تومن خوبه؟ 

خب بستگی به خودت داره اگه 9 تومن رو می تونی بدی بخر

پولش هم بستگی به جیب ادما داره 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
باو مثلا تو ساعت بستی کسی می‌پرسه مارکش چیه 😂 بعدم ۹ میلیون برای یه ساعت منطقی نیست  یه ساعت ...

😂😂 نههه بخاطر این چیزا نمیخوام. کلا دلم میخواست ست کنم🤦‍♀️😂

باو مثلا تو ساعت بستی کسی می‌پرسه مارکش چیه 😂 بعدم ۹ میلیون برای یه ساعت منطقی نیست  یه ساعت ...

بابا این میخا مارک بازی کنه وگرنه ساعت گوشی ک هس