2777
2789
عنوان

گوه ب این زندگی

285 بازدید | 16 پست

ینی گوه خالص ب این زندگی 

ی ساله چیز خاصی نخریدم ماهانه همش ۴۰۰ از بابام میگیرم اونم نمیده 

بخدا میرم بیرون یچیزی‌میبینم دلم میخواد ولی پول ندارم 

مگه من دل ندارم 

هیچی نخریدم حداقل پولشو بهم بدن ک نمیدن

❤️فمنیست بی دین❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماهانه ۵۰ تومن میدن که نت بخرم🤣

عید پارسال برام یه مانتو گرفته بودن شلوار و کفشمم برا ۴ سال پیشه. وضعم خرابه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

والا من تا چند وقت پیش ۶۰۰یارانه میگرفتم فقط اونم کلی پس انداز میکردم 

واقعا گوه تو این زندگی کلااااا گوه بهش بخدا هیچی نداره اصلا بی پولی یه طرف اعصاب خوردی تو خونه یه طرف هیچ جا نمیرم یه طرف یه شوهر مزخرف دارم هیچی نداره باهاش میسازم بعد اون همش محدودیت میزاره جلوم همش له حرف ننشه گوه واقعااااا😤😤😤😤😡😡😡😡

والا من تا چند وقت پیش ۶۰۰یارانه میگرفتم فقط اونم کلی پس انداز میکردم  واقعا گوه تو این زندگی ...

بخدا دلم میسوخت واسشون گفتم فشار نیارم حالا از خرجا خودم زدم ک‌حداقل پولشو بم بدن اونم نمیدن 

❤️فمنیست بی دین❤️ 
کنکور دارم کجا کار کنم  دلم ب همین خوشه جمعه های ازمون میرم ی چیز کوچولو میخرم اونم پر

غصه نخور....من و شما و خیلی از مردم همیطور شدن.....ولی با غصه درست نمیشه....رو..کاغذ بنویس و راه حل پیدا کن...لطفا فرکانس منفی به کائنات ندید ک بر میگرده

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا