2777
2789

من یه دختر ۲۴ سالم که ترم آخر فوق لیسانسم چهره خوبی هم دارم با این حال ولی نه شغل دارم نه ازدواج کردم نه پول و استقلالی. نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم همه همسنام حتی خیلی کوچیکترا ازدواج کردن و سروسامون گرفتن و تو این ایام طعنه فامیل سر ازدواج نکردنم یه طرف و حرفای از سر دلسوزی خواهرا و مادرم یه طرف و حس پوچی خودم یه طرف.

نمیدونم شاید اگه همون بعد دبیرستان سنتی ازدواج میکردم الان یه زندگی و حتی یه بچه داشتم ولی خب من فکر میکردم دانشگاه چه خبره و قراره برم اونجا و عاشق شم ازدواج کنم و حتما بعد لیسانس شاغل بشم و یه زندگی طبق رویاهام داشته باشم ولی زهی خیال باطل

انگار تو یه جنگ با خودمم الانم خواستگار دارم ولی خب خیلی کمتره و معیارای منم نمیدونم درسته یا نه ولی من نمیخوام الان که فوق لیسانس دارم با کسی که دیپلم داره یا نداره و فروشنده است یا کارگره ازدواج کنم ولی خواهرام میگن سخت نگیر تحصیلاتو در نظر نگیر یا اللن دیکه همه سیگار و قلیون میکشن ولی من نمیتونم قبول کنم. یا مثلا خواستگار تحصیلکرده داشتم ولی بنده خدا اصلا قیافش خوب نبود در حدی که خانوادمم مخالفت کردن و ردش کردن.

حس پوچی میکنم انگار همه درا به روم بسته است خیلی دوست دارم ازدواج میکردم و سروسامون میگرفتم در کنارش شاغل بودم و زندگی رویاهامو داشتم ولی نشد که نشد😟🙁💔🙂

۲۴که سنی نیست نمیدونم والا شاید سن ازدواج اومده پایین در هرصورت ازدواج فکر نکن کار خیلی شاقیه عوض ...

اخه اطرافیان ما همه ۱۶ فوقش تا ۲۰ ازدواج میکنن و من الان تنها دختر مجرد فامیلم.

خودمم خیلی دوست دارم ازدواج خوبی کنم و سروسامون بگیرم در کنارش شاغل هم باشم ولی خب نمیشه دیگه

دلم گرفته درد ودل لازم بودم دیدم کسی درکم نمیکنه اومدم اینجا🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB