بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به روحیات دختر خاله ات داره منم شوهرم مذهبی نماز میخونه روزه میگیره اخلاقش عالی خودمم محجبه ام ولیییی هردومون عاشق آهنگیم و آهنگ زیاد گوش میدیم با بخش آهنگ توی عروسی اش اصلا نمیتونم کنار بیام
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
اگه دختره هم مذهبیه چرا که نه شغلشم که خوبه... فقط اونی که گفته چون تا۳۲سالگی پراید داره نه😐🥴
والا همون پرایدم الان بالای ۲۰۰ ملیونه
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
بنظر من خوب نیست البته دخترخالم قیافش معمولیه ۲۶ سالشه
بنظر من اوکیه پسر مذهبی دوست دارم اگه مذهبی نما نباشه، قیافه و هیکلشم به دلم بشینه با قسمت عروسی هم مشکلی ندارم ولی خودم چادری نیستم که پسره در میره احتمالا🗿