2777
2789
عنوان

خوابم نميبره

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
دقيقا من تنها چيزي ك دلمو اروم مبكنه تقاصشو تو اين  دنيا بيينم فقط ببينممم

اسی جان میدونم سخته چون منم دقیقا توی شرایط تو هستم و دارم جدا میشم

ولی

بنظرم اگر ببخشیش توی این دنیا و حساب کارشو بزاری برا اون دنیا خودت از نظر روحی و روانی ب ارامش میرسی و فکر و نفرتت نسبت ب اون سرد میشه

عزيزم من باسون تو ي خونه زندگي ميكنم  گفتمش فقط خونمو جدا كن و تو از صب وردل مامانت باش  ...

توکه داری دادگاه میری برای طلاق۱کارمیگم بکن حداقل۱عمرخودت روسرزنش نکنی کاش اینوانجام میدادم اگرنمیشدطلاق میگرفتم

ببین زندگی بامادرشوهرتوی هیچ دادگاهی پذیرفته نیست

یعنی زن راحت میتونه درخواست جدایی ودوری ازمادرشوهرجهت زندگی روبکنه

دادگاه اصلادلیلی برای شوهرقائل نمیشه حتی اگرمادرش کامل ناتوان جسمی باشه یاخودمردمشکل مالی داشته باشه الزام به جداکردن زندگی زنه

توی مرحله بعداصلاباهمسرت دیگه جروبحث نکن خب؟!

فقط بهش احترام بزارومحبت کن حتی اگراحساس کردی به غرورت برمیخوره کمی تحمل کن

دیگه ازمادرشوهرت جدابشید۱ماه نشده همسرت خودش هم احساس خوشحالی میکنه مطمئن باش

چرا؟!

چون اعصاب توآروم میشه ودیگه باهمسرت درگیرنمیشی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی جان میدونم سخته چون منم دقیقا توی شرایط تو هستم و دارم جدا میشم ولی بنظرم اگر ببخشیش توی این د ...

من كلا  بيخيالس بردم تا چندساعت پيش باز كلي دروغ بهم چسبونده بود و خبرش بهم رسبد 

ديگه خستم هي زدم بيخيالي با اين حرفاي اخرش نمطتونم ديگه به تهش رسيدم  ته خطم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

توکه داری دادگاه میری برای طلاق۱کارمیگم بکن حداقل۱عمرخودت روسرزنش نکنی کاش اینوانجام میدادم اگرنمیشد ...

عزيزم ميدونم 

من بابام يكي از وكيلاي خوب شهرمونه 

من حرصلع جنگ دعوا ندارم 

كلا ميخوام از اين زندگي برم 

اومديم خونه برام خريد لابد كينه مبگيره ازم  و اخلاق گوهشو بيا تحمل كنه بدرك 

فقط تنها ارزوم اينه  مامانش تقاص پس بده برا تك تك  اسيبايي ك بهم زد

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

من كلا  بيخيالس بردم تا چندساعت پيش باز كلي دروغ بهم چسبونده بود و خبرش بهم رسبد  ديگه خس ...

ببین واسه ارامشت با تموم افرادی ک با اون در ارتباطن قط رابطه کن  خطتو عوض کن  اجازه نده افراد خبر بیارن خبر ببرن

تو تصمیمتو گرفتی ک تموم شه و اون اقا برات غریبه شه چون دلایل خودتو داری پس ناراحت حرف و خبرچینی بقیه نباش

همیشه افراد فضول هستن و اینک صدرصد توی طلاق این حرفا هست

من تنها کاری ک کردم خطمو عوض کردم و کلا با افرادی ک اون میشناخت و رابطه داشت کات کردم الان حدود یکساله ازش بی خبرم

عزيزم ميدونم  من بابام يكي از وكيلاي خوب شهرمونه  من حرصلع جنگ دعوا ندارم  كلا ميخ ...

نه کینه نمیگیره

ازخداش هم هستش

فقط روش نمیشه به مادرش بگه

اینطوری که ازمادرش جدابشه مادرش تورومقصرمیدونه

ولی شوهرت خوشحالتره

خواهرشوهرم عین عین توبود

شوهرش لوس وتک پسرومامانی

هم جداشدن ازمادرشوهره زندگیشون که کلاتامرحله آخرطلاق رفته بوددرست شدالحمدالله

حالاچه ضرری داره

اگرشوهربعدت هم بدترازاین بودچی؟!

بابابرای زندگیتون بجنگید

مادرشوهرم مارودعواانداخت

انتظارداشت من یاجدابشم یادیگه نرم خونشون خوشحال هم بود

گفتم میرم خونش وبه شوهرم محبت میکنم ببینم چی میشه

باورکن کم بودازحرص سکته کنه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه کینه نمیگیره ازخداش هم هستش فقط روش نمیشه به مادرش بگه اینطوری که ازمادرش جدابشه مادر ...

عزيرم پدر ايشون  بهش گفت گفت من برا هونه رو ميسازم تو حدا شو 

مامان عفريته اش هم تو روش ك مثلا ميخواد ادم خوبه داستان بشه بهش گفت جدا شو  ولي اقا ناز مياد من وابسته خانواده ام دروغ هم ميگه اين بشر ده روز از خانواده اش دور باشه زنگشون نميزنه 

خي وقتي بقيه بهش اصرار كردن چه ناز كردني 

فقط ميذونم قبل الان ك از همه چطش بي خيرم خونه واسه خودش داشته باسه رو دوس داشت 

عزيرم پدر ايشون  بهش گفت گفت من برا هونه رو ميسازم تو حدا شو  مامان عفريته اش هم تو روش ك ...

دیگه من بهت تجربه هام روگفتم

حداقل۶ماه جدازندگی کنیدنشددیگه راحتترتصمیم میگیری