2777
2789
عنوان

غذای نذری چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 40 پست
چه کار قشنگی  منم دوست دارم انجام بدم

ممنونم 

خواستی من پخش کردم بهت بگم چطوری بود؟ 

البته پولت هم کم باشه میتونی کوکو سبزی مثلا درست کنی من دیدم میدن

بعد احتمالا تعداد زیاد هم بتونی آماده کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مقدار که میخوای برای بندری هزینه کنی مرغ بگیر ساندویچ مرغ بده خیلی به صرفه و سالمه از سوسیس گرو ...

اره اونم میشه بهش فکر نکرده بودم 

شما چیا می‌ریزی توی ساندویچ مرغ؟

ممنونم  خواستی من پخش کردم بهت بگم چطوری بود؟  البته پولت هم کم باشه میتونی کوکو سبزی مث ...

من شرایط پخش کردنش رو ندارم بااین حال خوشحالم میشم تجربتو بگی. 

میخوام اسباب بازی بگیرم برای یه بچه،  بنظرت توپ خوبه براش. پسره،  چه توپی؟  نظری داری عزیزم 

مرنج و مرنجان
من شرایط پخش کردنش رو ندارم بااین حال خوشحالم میشم تجربتو بگی.  میخوام اسباب بازی بگیرم برای ی ...

اره خیلی خوبه من اکثرا پسربچه ها دیدم خیلی توپ دوست دارن

به نظرم اگر زیر ۳ سال این توپ که روش مثل پارچه است بگیر

اگر مثلا بین ۳ تا ۵ سال توپ که روش پلاستیکی ساده است یک رنگ یا از همین توپای قدیم که چهل تیکه میکردن اونم خوبه

چند سالشه حدودا؟

اره برای بچه های کار و اونایی که کارتن خوابن

عزیز جان اول تبریک میگم بابت قلب مهربونت 

راستش من همیشه الویه با نون ساندویچی برای بچه ها درست میکنم 

چون غذای سردی هست خیلی راحت تره 

سوسیس بندری و‌اینا هم خوبها بچه ها دوستدارن ولی خب سرد میشه 

من سالاد ماکارانی ام یبار درست کردم ولی میدونی کلا انگار سالاد الویه پر برکت تر بود و هزینه ظرف هم نمیدی 

خدای رنگین کمان🕊️

عزیز جان اول تبریک میگم بابت قلب مهربونت  راستش من همیشه الویه با نون ساندویچی برای بچه ها درس ...

قربونت عزیزم انشالله خدا بهت برکت بده

من می‌خوام همینطوری برم تو خیابون بچرخم هرکدوم این بچه ها که دیدم بهشون بدم,شما هم همینشکلی بود یا مرکز خاصی رفتید؟

یه موردی که گفتی هم اینم درسته، میترسم مثلا ماکارونی تا برم پخش کنم یخ کنه

فکر نمی‌کنم ماکارونی گرون تر از الویه بشه. الویه باید مایونز زیاد باشه که خوشمزه بشه، که مایونز گرون خودش ماکارونی، کمک گوشت سویا خیس کن آبش را بگیر و سرخ کن، فلفل دلمه و یه سری چیزای این سبکی هم میتونی بهش اضافه کنی

به نظرم عدس پلو از بقیه مناسب تر در بیاد از لحاظ قیمت مخصوصا اگه بدون گوشت درست کنی

قربونت عزیزم انشالله خدا بهت برکت بده من می‌خوام همینطوری برم تو خیابون بچرخم هرکدوم این بچه ها که ...

قربونت برم عزیزم 

اره تو خیابون بگرد ولی میدونی بچه های کار سمت ما ماشالله از لباسشون و ااینا مشخصه که بهشون خیلی میرسن یعنی چون بچه هستن خیلی بیشتر بهشون توجه میشه ولی من دلم بیشتر برای کارتون خواب ها میسوزه خیلی گناه دارن دختر💔

انگار از همه جاترد شدن بخاطر اعتیادشون 

و اینکه میخوای پخش کنی بین بچه ها یادت باشه کل پلاستیک الویه هارو نبینن وگرنه همشوندچندتا چندتا میگیرن و به هیچکی اونجوری که میخوای نمیرسه 

اولین تجربه منم همسرم این بود

واینکه اگه از این کارا خیلی دوست داری و هردفعه سختته این همه هزینه کنی چایی و کیک هم خیلی خوبه برای فصل سرما اگه شهرتون گرمم هست شربت زعفرون و‌کیک عالیه من خودم کیک خونگی درست میکنم خیلی به صرفه در میاد و تعداد زیادی میشه

خدای رنگین کمان🕊️