2777
2789

من با رلم زیاد تلفنی حرف نمی زنیم البته هر روز من بهش زنگ میزنم😐اون زیاد دوست نداره این کارو ولی ویس میده 

میخوام بگم من همیشه بهش زنگ میزنم اون مگه اینکه مجبور باشه الان این همه زنگ زدن من یه جوریه؟ نباید زنگ بزنم؟😢البته همیشه با خوش رویی جواب میده میگه هر وقت دوست داری زنگ بزن😢

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حس بدی داری دیگه زنگ نزن

حس بدش اینه یه جوریه منم که فقط زنگ میزنم نه اون، من بر عکس اون همیشه دوست دارم تلفنی حرف بزنیم تا چت😢

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

رل من چند روز جواب نمیده میگه سرش شلوغه،میدونم شلوغه،وقت کنه خودش زنگ میزنه،نمیدونم راست یا دروغ ولی آدمی که ورشکست شده ماشین خونه و طلاهاشو فروخت بنظرم دیگه دروغی نداره میگه گاهی وقتها ی دفعه از خواب میپرم زور میزنم فقط ی ساعت بخوابم،منم سعی میکنم درکش کنم،بچه هم نیس۳۸ سالش 

حس بدش اینه یه جوریه منم که فقط زنگ میزنم نه اون، من بر عکس اون همیشه دوست دارم تلفنی حرف بزنیم تا چ ...

همیشه زنگ نزن گاهی انجام بده

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
حتما همین طوره عزیزم 

خودش میگه من آدمی خوشم نیاد نگهش نمیدارم،حس میکنم همینطوره هم،شهر ما کوچیک خیلی کوچیک درحدی که نمیتونیم کافه بریم حتی،کارش اصفهان و تهران،با خودم میگم اون آدم بخاد برای سرگرمی اصفهان و تهران راحت تر پیدا می‌کنه نه منی که تو شهر کوچیک ماهی ی بار در حد یکی دو ساعت بریم با ماشین یه دور بزنیم،بس دیر به دیر میاد همش دو دلم ادامه بدم یا نه،دوسش دارم ولی میگم نکنه من فقط براش سرگرمی باشم