2777
2789
عنوان

رنگ موهام خیلی بد شده

119 بازدید | 7 پست

دکلره کرد رنگ کرد زیتونی شده الکی بهونه کرد که حنا داشتی قبلا استخوانی در نمیاد ..الان روش چه رنگی بزارم که مشکی یا حداقل قهوه ای بشه مشکی میشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکی ک نمیشه ببر رنگساژ کنن

آخه فعلا بستس آرایشگاه ها تو خونه چه کاری از دستم بر میاد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه شکلاتی دودی بزارروش .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه شکلاتی دودی بزارروش .

رنگ میگیره؟خیلی نگرانم

آره چرا نگیره ‌فقط یه واریاسیونم بگیر که سبزی شو بگیره .

بازم بپرس از فروشنده .فکر کنم به نخود واریاسیون بنفش قاطیش کنی قشنگ بشه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷