2777
2789
عنوان

پول نقد چرا باید گم بشە

109 بازدید | 13 پست

پولامو برداشتە بودم،مبلغ خیلی خیلی کمی ازش گم شدە،ولی ناراحتم براش،ن ب خاطر پول،بخاطر اینکە نموندە!!آخە تو خونە ما کسی اصلا اصلا ب کیف کسی دست هم نمیزنە،پس چی شدە اون پولە!؟

از ما بهترون برده عیدیشو

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂😂😂

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
همین کیف پول رو دارم فقط...جایی هم نرفتم کە بیوفتە!!اصلا بیرون نرفتم

منظورم تو خونه هست 

شاید از کیفت افتاده درش باز بوده 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

داشتم به همین فکر میکردم 

چون کسی پولاشو داد من نگه دارم بعد یه مقداریش نیست کل خونه را گشتم 

محبورم از خودم بزارم رو پولش بهش برگردونم😐

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
باور میکنی حتی بە این فکرکردم!!!چون واقعا کسی هم خونمون نیومدە،خودمم مدت زیادیە بیرون نرفتم کە بگم خ ...

بخدا دختر خالم خیلی آدم موجهیه میگفت وسایلمو میبرن برمیگردونن خخخ

داشتم به همین فکر میکردم  چون کسی پولاشو داد من نگه دارم بعد یه مقداریش نیست کل خونه را گشتم&n ...

چقدررررر ضدحالللل...از بقیع بپرس ببین‌برنداشتن؟؟من‌گفتم چون ماشینمون خراب شدە حتما کرایە تاکسی لازم داشتن برداشتن،گفتن نە ما دست نزدیم والا

من خودم آدم ترسویی هستم،همش حس میکنم اینا دور و برم هستن،بعید هم نیست اونا بردە باشن!!😐

بخدا یه چیزی میگم کاملا واقعی بد وخوب دارن...یه مدت تو خونمون بوی کیک ونان تازه میامد انقد برکت وروزی داشت خونمون ولی رفتن خدا شاهده هممون حس میکردیم کاش نمیرفتن...

خواهرم قشنگ تو خونه میدیدنش من وخواهرم صدای خش خش پاشون میشنیدیم خواهرم رفت دعا گرفت نمیدونم جیش بچه نابالغ واینا بریز دور خونه بخدا قسم دامادمون گفت دستگیره در قشنگ پایین اومد ورفت از اون زمان همش رو ضررر بد وخوب دارن اینایی که من میگم ساکت بودن وبی ضرر