2777
2789
عنوان

لکه فرش بچه مهمون🙄🙄🙄🙄🙄

160 بازدید | 18 پست

بچه عزیز مهمون ۲ بار چای مامانشو رو ریخت رو فرش رنگ روشنم که تمیز تمیز بود🥲🥲 تو رو خدا میرید مهمونی حواستون به بچه‌تون باشه🥺 اخه ۲ بار؟؟

دیشب وایتکس کشیدیم، صبح دیدم زرد زرده

الان من چیکارش کنم اینو؟ ۲ تیکه خیلییی بزرگهههه

به شوهرم گفت بعد عید باز بدیم بشورن😏

وایتکس نباید به فرش و مبل و لباس بزنی 

شامپو فرش می‌کشیدی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی کم‌تاید  لباسشویی بزن همون نقطه بعد با فرچه بیار روش بعدم با دستمال نمدارر چند بار بکش بهش تمیز تمیز میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چای که خوبه من فرشامو تازه خریدم پریشب مهمون اومد تولد دخترشو خونمون گرفت فشفشه روشن کردن افتاد رو ف ...

وای😭😭😭😭 من تازه عروسم فرشام نوعه

فشفه هیچ وقت نخرید گند میزنه به همه چی

ی کم‌تاید  لباسشویی بزن همون نقطه بعد با فرچه بیار روش بعدم با دستمال نمدارر چند بار بکش بهش تم ...

اونوقت تاید چون پودریه، پودرش نمیمونه؟

بهتر نیست تو آب حل بشه؟

اونوقت تاید چون پودریه، پودرش نمیمونه؟ بهتر نیست تو آب حل بشه؟

ن دیگه قشنگ  چن بار دستمال نمدار بکش بعدم جارو برقی روش بکش.از روز اولش تمیزتر میشه.فرش مامانم سفیده همیشه اینگارو میکنه 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مرسی تست میکنم پس یعنی فرچه و تاید خشک باشن؟

ن فرچه قالیشوییتو خیس کن ی کم هم فقط تاید به اون نقطه بزن پودرت هم لباسشویی باشه

ن فرچه قالیشوییتو خیس کن ی کم هم فقط تاید به اون نقطه بزن پودرت هم لباسشویی باشه

نقطه نیست لامصب دو تا دایره خیلییی بزرگه

اه اه

بچه‌هه یه ذره لباس عید خودشو کثیف نکرد، هرچی گنده زد به فرش من

مامانش سریع موقع شام پیش بند براش بست

بچه هم نیست والا امسال میره کلاس اول

الان خیلی حرصی شدم ازش

چه قدرم با روفرشی ازش مراقبت کردم