2777
2789
عنوان

بچه ها شام چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 83 پست

فعلا يه ليوان شير با عسل و خرما بخور واسه كم خوني خيلي خوبه 

حالت جا بياد وقتي شكم گشنه است درد بيشتر مي شه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرروز ۴تا ال دی با ۳تا ففول و قرص تهوع میخورم گند زدن به معدم مادرم اگه میتونس‌که اومده بود مث قبلا چرا‌نمیدونه خوبم بلده و میدونه پاشده چندتا کباب سرخ کره غر روغن گفتم من دوغ خالی بانونو ترجیح میدم به این زهرماری پاشو برو رفته دوغ بگیره

چه خوش خیالیا خواهر پرستار!

💕
یه ماهه همش از بیرون عوقم میگیره دیگه ۳۰روز خونریزی داشتم عقلش نمیرسه تا الان باید هرروز چند سیخ به خوردم‌میداد هموگلوبینم ۶ نمیتونم سرمو تکون بدم تووگوشام انگار تلمبه میزنن طپش قلب گرفتم
💕
خیلی ممنون نه خواهر چه بهتری بدترم این چندروز شوهرم یه غذای درستو حسابی برام درست نکرده یا همش فسفود گرفته یا اومده کباب لقمه سرخ کرده میگه همون اسفناج گندیده و عدس برات خوبه دیگه حالم بهم میخوره از بوشون از صبح چیزی نخوردم درد دارم موندم چطور بهش بفهمونم مث ادم ابگوشت درست کنه جگر بگیره انگار نمیبینه حالمو اح همش باید حرص بخورم بالا بیارم

چيشده؟

من تو جريان نيستم

خوبي عزيزم؟

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻