2777
2789
عنوان

بچه ها شام چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍😍وای نگو دلم اب شد میخوام

عروس بهار جان خودمم دلم خواستتتت😩😩

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
وضوع بحث: پوشک نوزادسلام دوستان یه بنده خدا 2ماه شوهرش حقوق نگرفته برا پوشک بچش به پول نیاز داره لطفا کمکش با تشکرکنید به اندازه پول دو بسته پوشک کمکش کنید و دعا کنید شوهرش حقوق بگیره و شرمنده نشه آنقدر6037991640584847

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
تشریف بیارین خوشحال میشم.😁😁😁😁

مرسي دوست خوبم،نوش جونتون بشه

من اينجا دارم نون و كرم بيسكوييت ميخورم جاي شما خالي

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻

ببخشيد من اينجا ميپرسم،از استارتر عذر خواهي ميكنم

من عضو جديدم،چجوري ميتونم تاپيك بزنم؟به كمكتون و هم فكري دوستاي خوبم احتياج دارم

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻

من شام ماكاروني و قرمه سبزي اضافه كه تو يخچال بودو خوردم و الان هم كلي باقالي با سركه و نمك

مامان پرهام بهتري 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞