2777
2789
عنوان

بچه ها شام چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 83 پست

ساندويچ گوشتم خوبه

گوشت چرخ كرده با پياز و قارچ و زردچوبه + پنير پيتزا 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بامداد سیب زمینی و کشک چطوریه دیگهنشنیدم تاحالا

سیبزمینی رو میزاری ابپز بشه.یه سیرکوچولو رنده کن با یه کم روغن تفت بده فقط سرخش نکن که تلخ میشه بعد برش دارش یه زرچوبه نمک و فلفل بزن با نعناع چون روغنت گرمه اینام یه تفت میخورن اخرشم سیبزمینی خورد کن قاطی کن اخر کشک اضافه کن یه استکان اب بریز بزار یه جوش بخوره.چون کشک داره اخرش بچش کم بود اضافه کن

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

منم همسرم امشب پرواز بود

منم نودل خوردم

الانم گشنمه ميخوام برم نون و پنير بخورم😂😂😂😂

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻
من دلم ماکارونی میخوادددد

منم ميخواااااااام خيلي گشنمه

😭😭😭😭

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻
سیبزمینی رو میزاری ابپز بشه.یه سیرکوچولو رنده کن با یه کم روغن تفت بده فقط سرخش نکن که تلخ میشه بعد برش دارش یه زرچوبه نمک و فلفل بزن با نعناع چون روغنت گرمه اینام یه تفت میخورن اخرشم سیبزمینی خورد کن قاطی کن اخر کشک اضافه کن یه استکان اب بریز بزار یه جوش بخوره.چون کشک داره اخرش بچش کم بود اضافه کن

فردا من درست میکتم ببینم چه جوری میشه.نمیشه سیر نریزیم؟؟؟

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
فردا من درست میکتم ببینم چه جوری میشه.نمیشه سیر نریزیم؟؟؟

دوست نداری نریز من یه بار نریختم به جاش پیاز داغ درست کردم بازم به نظرم خوب شد

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
اونایی که ماکارونی میخوان بیاید خونه من ازتون پذیرایی کنم.😁😁😁😁

من تو راهم پس😂😂😂😂😂