2777
2789

سلام دوستان دیروز بعد قرنی گفتم برم کفش بخرم بعد من آدمی هستم که خیلی زود تو رودرواسی میمونم خلاصه اون کفشی که میخواستمو سایزمو نداشت انقدر مدلای مختلف اورد تا بلاخره یه کفشو انداخت به من اوردم خونه میبینم پامو اذیت میکنه اونجا انگار کور بودم اصلا از مدلای دیگشم خوشم نیومد حالا میخوام پس بدم چیکار کنم پس بگیره اخه فقط تعویض دارن یچی بگید دلش بسوزه پولمو بده😔🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه حق با مشتریست 

وای بدم میاد از این فروشنده ها ک میری تو دیگه نمیزارن دربیای چند روز پیش رفتم منم کفش بگیرم من کفش کرم میخواستم پوشیدم خوشم نیومد یارو ده مدل دیگه از رنگای دیگه اورد بعد خم میشد میگفت ابجی بزار برات بپوشم 

شوهرم اعصابش خورد شد گفت اقا متوجهی ما رنگ کرم میخوایم شما نداری همه کفشا مغازتو پامون کردی 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
بگین پامو اذیت میکنه و از مدلهای دیگتون خوشم نیومده

اخه دیروز گفت تعویض داریم پس نداریم وای خدا بعد من صبح ررم بگم پس بده بدش میاد نه؟

میگن اول صبحی دشتمونو خراب میکنی عمرا بدن😒

من یبار رفتم سایز کفشمو عوض کردم و پذیرفت. 

بنظرم امتحانش بد نیست. نهایت یه کفش دیگه که تو پات راحت تره برمی داری. 

اما به هرحال تو سال جدید رو خودت کار کن و سادگی و رودربایستی رو بذار کنار

اگه فقط پاتو اذیت می‌کنه بده کفاشی قالب بزرگ‌بزنه خوب میشه وگرنه اونا فقط تعویض دارن اونم بعضی جاها.....ولی شما برعکس منی،من‌ببینم فروشنده بخاد پیله کنه با اخم میام بیرون یا محل نمیدم و میام بیرون 😂

من یبار رفتم سایز کفشمو عوض کردم و پذیرفت.  بنظرم امتحانش بد نیست. نهایت یه کفش دیگه که تو پات ...

اخه سایز بزرگش از پام درمیومد اصلا طبی نیست بذارید عکسشو بذارم بگیرد این طبی اصلا؟

اخه دیروز گفت تعویض داریم پس نداریم وای خدا بعد من صبح ررم بگم پس بده بدش میاد نه؟ میگن اول صبحی دش ...

عزیزم همیشه بعدازظهرا کفش بخر پا گنده تر میشه انگار خوب صبح نرید ان شاءالله یه کفش باب میلتون گیرتون میاد

من هزار جورم مدل برام بیاره خوشم نمیاد نمی‌گیرم والا پول میدیم

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

برو عوض کن. 

اینکه کفشی بگیری که دوستش نداشته باشی اما اندازه‌ت باشه و پات رو اذیت نکنه بهتره تا کفشت رو دوست داشته باشی ولی پات رو اذیت کنه و نتونی بپوشی! کفش ناراحت مثل شکنجه‌ست واقعا، اصلا نمی‌شه تحمل کرد.

بعد هم کفش به مرور عادی می‌شه واسه آدم، دیگه بعد از چند وقت نگاهش هم نمی‌کنی چه زشت باشه چه خوشگل. مهم اینه راحت باشه.

برای حسرت یه زندگی معمولی...